2777
2789
عنوان

ضربان قلب پایین جنین

715 بازدید | 12 پست

سلام من تو هفته ۸ رفتم سونو بهم گف ضربان قلب جنینت ۸۶ هست و nt هم به نظر ضخیم تر از نرمال هست.

میخواستم ببینم امکان داره با توجه ب جفت قدامی ضربان شنیده نشده باشه و یا اینکه قلب تازه تشکیل شده باشه؟ چون شنیدم تا هفته ۱۰ قلب میتونه تشکیل بشه!

لطفا راهنماییم کنیین کسی تجربه نداره؟ ازون روز کلی استرس دارم ک نکنه چیزی بشه.

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدد ننوشته فقط گفته ب نظر ضخیم تر میاد!!! دوهفته دیگه باید برم غربال گری

ن بابا نترس این دکتراخیلی ادمومیترسونن من غربالگری سونوش گفت همه چیزش عالی اما ازمایششوگف مشکوکه امینیوسنتزبایدبدم

ن بابا نترس این دکتراخیلی ادمومیترسونن من غربالگری سونوش گفت همه چیزش عالی اما ازمایششوگف مشکوکه امی ...

خدا کنه ک چیزی نباشه! 

ایشالا نی نی شمام صحیح و سالمه

عدد ننوشته فقط گفته ب نظر ضخیم تر میاد!!! دوهفته دیگه باید برم غربال گری

مگه الان هم ان تی مشخصه؟؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

انشاءالله مشکلی نیست

توکل به خدا

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
مگه الان هم ان تی مشخصه؟؟

هم دیگه!!!

دکترم خودش تعجب کرد ک چرا اصلا آن تی رو نگا کرده!!

بعد هم نوشته بنظر ضخیم تر از نرمال میاد!!!!!

فقط نوشته ب من استرس بده😭

هم دیگه!!! دکترم خودش تعجب کرد ک چرا اصلا آن تی رو نگا کرده!! بعد هم نوشته بنظر ضخیم تر از نرمال م ...

وا

چقدر عجیب

عزیزم توکلت به خدا

الان که ملاک نیست

انشاءالله مشکلی نیست