2777
2789

لطفا راهنمایی ها و نظرهاتونو  برام ارسال کنید کمک حالم باشه. ممنونم.

"دستهایت را دوست می دارم"  دستهایم را در باغچه می کارم  سبز خواهد شد ،می دانم،می دانم، می دانم  سهم من اینست....فروغ فرخزاد.

یکی من باشه یکی نیم من.باید دوطرف کوتاه بیاد و در پی اثبات قدرت خودش نباشه

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گذشت زندگی فقط تفاهم نیست هنر سازش با تفاوت هاس وقتی شما لجبازی نکنی و خونسرد باشی طرف مقابلم کم کم کوتاه میاد اینو تجربه کردم که میگم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

زبونتوکنترل کن.هرچی حرف زدحاضرجوابی نکن.بیشترساکت باش.بدی های خانواده شوهرروجلوش نگو.بیشترسکوت درمقابل حرفهای شایدبدی که میزنه.من مجردم ولی هرجاساکت بودم وجواب بی ادبی روندادم موفق ترشدم درجزب طرف چه دخترچه پسر.مهربون باش.کوتاه بیا.

........

تو دعوا بحث نکرد منو همسرم اگه بحث بشه وقتی میفهمیم که داریم عصبانی میشیم اون محیط رو ترک میکنیم وقتی جفتمون اروم شدیم راجبش حرف میزنیم که کدوم حرف یا رفتار باعث ناراحت شدن شده.حالا من همسرم لجباز نیست خودم یکم لجبازم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

باید کوتاه بیایی و بحث هارو کش ندی و گدشت کنی باهم صحبت کنید که همدیگه رو اذیت نکنید ما خیلی لحباز بودیم ولی یه مدت باهم صحبت کردیم . تصمیم گرفتیم کوتابیاییم کنار بیاییم بامسائل‌ . خداروشکر خیلی بهتر شد شرایط زندگیمون