2777
2789

بابا حالا اگ دروغم میگفت بنده خدا رمان خوبی داشت ک اه چرا ترکوندین وسطاشم بودما یکی بگ چی شد اخرش چقدرم ک دیر ب دیر پست میزاشت

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونجایی بودم که خواب بود جهانگیر پشت در هی زنگ میزد

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
با هم نامزد کردن انگاری جهانگیر شکاک بوده و داره طلاق میگیره

ای بابا این همه اب وتاب اخرشم زنش شد 😒 من گفتم یکی این وسط کشته میشه یا جهانگیر ی پارانوییدی ک قاتل زنجیری

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
ای بابا این همه اب وتاب اخرشم زنش شد 😒 من گفتم یکی این وسط کشته میشه یا جهانگیر ی پارانوییدی ک قاتل ...

من چند صفحه خوندم. این چیزی هم که گفتم توی تاپیک ها دیدم و گفتم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
توشکمم خواهرشوهرومادرشوهر حسودی اینجا حسودی برای چی اخه اح آدم می خواد ازیه چیزی لذت ببره نمیزارن.حس ...

خوب بود احساس میکردم تو سایت 98 دارم رمان میخونم 😊