2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان خوبه باز. الان ک دیگه هیشکی یه کار انجام نمیده میری میبینی سوپو مارکتی میوه هم گذاشته برا فروش. ...

ما خداروشکر از نظر مالی مشکلی نداریم.اما از بیکاری خسته شدم مخصوووصا که عاشق ظرف و ظروف هستم

ما خداروشکر از نظر مالی مشکلی نداریم.اما از بیکاری خسته شدم مخصوووصا که عاشق ظرف و ظروف هستم

آها. منم یه مدت کار هنری میکردم خیلی ام فروشم خوب بود. خیلییییی خیلی عاشق کارای هنری ام . شاید باز شروع کردم 

منم کارای هنری دوست دارم شما مثلا چه کارایی میکردین؟

خیلی کارا . اول از نمد شروع کردم ولی بعد دیگه کارای دیگم کردم. وقتی کارامو نگا میکنم انقد دلم تنگ میشه 😢 ولی خب خیلی مشتری داشتم دست تنها بودم واقعا بهم فشار اومد دم عید ک خیلیا رو رد کردم 

کارات خیلی قشنگن.کار با چی هستن؟منظورم چه جنسی

کدوما ؟ هم نمد کار کردم هم گل کریستالی . هم از این پرده کریستالیا . هم دستبند و گردنبند با مهره . هم با مقوا . اصن همه چی 😂 ولی باید شروع کنم اینطور نمیشه 😭😭😭😭😭😭 دلم میخااااد 😭😭😭