2777
2789

دنبال یک کار خوبم،بابام بیکاره بیرونم نمیتونم کار کنم جار اینترنتی سراغ ندارین

کسی ادمین لازم نداره واسه کانالش یا....

تعداد رای : 11
نظرسنجی
کار اینترنتی سراغ ندارم😔
10
90%
کار اینترنتی سراغ دارم😍
1
9%
پسر عزیزم خوش اومدی به زندگیم😍💋

اگر با درآمد کم ساختی برو تو کار تایپ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپ کجا؟

بزن تو گوگل کارهای فریلنسر ساده ترینش کار تایپ هست من تایپیران رو میشناسم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اگر هم اهل بازاریابی هستی یا دور و برت کسایی رو داری که بتونی ی سری چیزها رو بفروشی برو برای بادران کار کن با سرمایه کم هم میتونی شروع کنی

یه برنامه بهتون معرفی میکنم که بدون مجموعه گیری ماهی ۶۰ هزار تومان بهتون میده(با روزی ۱۰ دقیقه) اپلیکیشن آسرو رو از بازار دانلود کنید و ثبت نام کنید با کد معرف IR0035870 تا فعال بشه (مثلا میتونید به غیر از گوشی خودتون با گوشی همسر،مادر و...هم انجام بدین که از هرکدوم ماهی ۶۰تومن جمع کنید)

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
من این کد و بزنممم ب حساب تو پول میاد ددسته؟

نه عزیزم پول شما کاملا واریز میشه فقط به من ۶ ریال پورسانت میرسه که اونم از حساب شما کم نمیشه خیالت راحت

میشه ی توضیح بدی اصلاا سر در نیاوردم از برنامه اش

وارد که شدی قسمت کسب و کار رو میزنی تبلیغاتش میاد بالا هر تبلیغ ۲۰ ثانیه هست روزی ۲۵ تا تبلیغ میتونی ببینی که میشه ۲۰۰۰ هزار تومن اگه زیر مجموعه جمع کنی بیشترم میشه.بعد میری قسمت درامد اونجا نگاه میکنی که چقد پول جمع کردی.پولتم به بیست هزار تومن رسید میتونی برداشت کنی