2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزای تخمک گزاری نزدیکی کردی؟؟؟  ببین قبل تخمک گزاری نزدیکی نکن.... بزار کمر همسرت پر باشه.... ...

بله روز تخمک گذاریم نزدیکی کردیم چند روز قبلش نزدیکی نکردیم اما باز نگرفت

نه متاسفانه مشهد نیستم

نمیدونم‌اون نرفته میگه روم‌نمیشه

باهاش حرف بزن راضیش کن بره 

بعضی وقتا با اینکه تو اوج خوشبختی هم نیستی میگی خدا رو شکر باز آرامش دارم یهو یه اتفاقی کل زندگیتو زیر و رو میکنه انقدر که فاصله امروز و دیروزت اندازه یه روز نیس میشه اندازه یه عمر تلاش میکنی که برگردی به اون زندگی سابق که بگی مهم نیس میگذره ولی نمیشه درد یه جوری ریشه میکنه تو وجودت که خودتم یادت میره یه زمانی خوب بودی..‌
راهی نیست تو خونه متوجه بشیم؟

نه باید ازش ازمایش بگیرن تو خونه که نمیشه 

اگه هیچ مشکلی نداری و اقدامم کردی سر وقتش و نشده شاید دور از جون شوهرت یه مشکلی داره 

بعضی وقتا با اینکه تو اوج خوشبختی هم نیستی میگی خدا رو شکر باز آرامش دارم یهو یه اتفاقی کل زندگیتو زیر و رو میکنه انقدر که فاصله امروز و دیروزت اندازه یه روز نیس میشه اندازه یه عمر تلاش میکنی که برگردی به اون زندگی سابق که بگی مهم نیس میگذره ولی نمیشه درد یه جوری ریشه میکنه تو وجودت که خودتم یادت میره یه زمانی خوب بودی..‌
مگه میشه دست خودم نیست نمیتونم بیخیال بشم

میدونم واقعا سخته من خودم تواقدامم.همش فکروذهنم این قضیه اس اما دارم سعی میکنم بهش فکرتکنم خودمو مشعول میکنم مثلا امروز باشگاه ثبت نام کردم ....

یه 
شما چند وقت اقدامی

من دوسال پیش ک فهمیدیم شوهرم وارکوسل داشته وعمل وکرد ودرمان واینا تا شهریور۹۷..بعدم ک رفتم دکتر گفت تخمدان سمت راستم یکم تنبل شده ولی هرچی دارو میخورم نمیشه..میرم دکتر میگه وضعیتت عالیه فولی وهمه چی خوب ولی باز نمیشه

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

منم نمیشم  

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

حتما حتما شوهرت ازمايش بده

اگرم ازمايش نميبره هر روز يه دونه ويتامين سي بخوره

فوليك اسبدم بخوره هر روز 

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ