2777
2789
عنوان

چوب (نه پوست درخت) دارچین

492 بازدید | 10 پست

سلام خانوم های گل. کسی تا حالا چوب دارچین دیده؟ میدونین از کجا میشه تهیه کرد؟ من فقط پوست درخت رو تا الان تونستم پیدا کنم ولی چوبش انگار خیلی معطر تر و با کیفیت تر از پوست درخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدمااااا اونا که مثل فیتیله سیگار و میندازی تو چایی پودر میشه خیلی عطر زیادی هم داره مصنوعیه و اسانس داره من چوبدارچین میرم ادویه فروشی میگم بده همونو میده که پوست درخته

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
من شنیدمااااا اونا که مثل فیتیله سیگار و میندازی تو چایی پودر میشه خیلی عطر زیادی هم داره مصنوعیه و ...

اره منم همونو میدن بهم ولی یه نفر از عطاری توی کرج گرفته بود میگفت مغز درخته نه پوستش. عطر قوی و مزه خیلی تندی داشت. یعنی همون مصنوعی ها بوده؟🤔

اره منم همونو میدن بهم ولی یه نفر از عطاری توی کرج گرفته بود میگفت مغز درخته نه پوستش. عطر قوی و مزه ...

منم کرجم. من شنیدم مصنوعیه. من دیدم ولی نخوردم از اونا. چوب دارچین معمولی و پودر دارچین خیلی مصرف میکنم من خیلی

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
منم کرجم. من شنیدم مصنوعیه. من دیدم ولی نخوردم از اونا. چوب دارچین معمولی و پودر دارچین خیلی مصرف می ...

ممنونم از اطلاعاتت گلم پس اگر اونجا هم گفتن مصنوعی هست احتمالا همونا رو گفتن.😘ممنونم