2777
2789
عنوان

خون تو مدفوع نوزاد

3127 بازدید | 60 پست

سلام 

پسرم دوماه و ۱۵ روزشه .امروز واکسن دوماهگیشو زدم .تو مدفوعش امشب دوبار خون دیدم اولیش دو تا رگه خون بود دومی پخش تو مدفوع  بود .نمیدونم چیکار کنم نگرانم کسی تجربه ای داره؟

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الرژی عزیزم 

پسزمنم رگه خون داشت ک من چون شیرم کمبودکلابدستوردکترقطع کردم بهش اپتامیل پپتی دادم خوب شد

اگ میخای شیرخودتوبدی بایدرریم بگیری ک یکم سخته چون لین بچه هااکثرابجزشیری چیزای دیگم الرژی دارن 

۶ماهگیم تست پوستی الرژی دادم ک مشخص شدب لبنات سیب زمینی بادوم زمینی هم الرژی داره 

وخدایی که بشدت کافیست

اگر مربوط به زخم مقعدش نباشه احتمالا حساسیت به پروتیین گاوی داره البته اگر خون بصورت رگه باشه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

شاید حساسیت داره ب پروتئین گاوی...لبنیات از اول میخوردی؟شیر خشک میخوره یا شیر خودت؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

لبنیات میخوردم قبلا اینجوری اصلا نمیشد .شیر خودمم میخوره

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
الرژی عزیزم  پسزمنم رگه خون داشت ک من چون شیرم کمبودکلابدستوردکترقطع کردم بهش اپتامیل پپتی داد ...

دختر منم آلرژی داره و شیرم کمه شیر خشک آپتامیل پپتی برای وزنگیری بچتون خوب بود؟آخه میگن شیرخشک های رژیمی بچه رو چاق نمیکنه فقط سیرشون میکنه؛مزش چطوره؟

من دخترم واکسن۱۸ ماهگی رو زد اینجوری شد  البته ببین پسرت به چیزی آلرژی نداره

چیکار کردی

به احتمال زیاد الرژی به لبنیات داره  ی مدت لبنیات تخم مرغ و ماهی  مغزه ها و دانه های رغنی نخور بعدم  آزمایش خون  و پوست بدین مشخص میشه البته  دکتر برای معاینه هم برین بد نیس  ممکنه از یبوست یا دل درد پشتش زخم شده باشه موقع دفع خون بیاد   بلا بدوره