2777
2789
عنوان

عدد بتام خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست
برام میشه دعا کنی شما الان بارداری خدا هواتو داره😔

چشم عزیزم شما هم برام دعا کن

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکه

خیلی هم خوب بوده

برا من 91.23 شد به منم گفتن کمه

کلی بهم استرس دادن

الان شکرخدا هشت هفته و نیم هستم و شش هفته هم قلبش میزد

توکل به خدا

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
عزیزم مبارکه خیلی هم خوب بوده برا من 91.23 شد به منم گفتن کمه کلی بهم استرس دادن الان شکرخدا هشت ...

تهوع داری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم مبارکه خیلی هم خوب بوده برا من 91.23 شد به منم گفتن کمه کلی بهم استرس دادن الان شکرخدا هشت ...

ممنون عزیزم.۶ هفته رفتی واسه ضربان؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
تهوع داری ؟

خییییلی

روزی سه تا دمیترون میخورم

بازم حالم بده

از شش هفته شروع شد

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
ممنون عزیزم.۶ هفته رفتی واسه ضربان؟

آره عزیزم

البته به نیت تشکیل قلب نرفته بودم

چون بهم گفتن مشکوک به خارج رحمی هستم برای بررسی  رفتم که خداروشکر گفت قلبش هم میزنه

فقط صبح ها حالت تهوع دارم و خیلی حس پری دارم

حس پری شدنت چطوری بودهمراه بادردوترشح وخیس شدن 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
خییییلی روزی سه تا دمیترون میخورم بازم حالم بده از شش هفته شروع شد

من امروز شش هفتمه و شنبه ک شش هفته و چار روزمه میخوام برم سونو ب قلب ولی اصلا حالت تهوع و هیچ علایم بارداری دیگه هم ندارم . تا الانم سونو نرفتم خیلی میترسم ک علایم ندارم چون قبلا هم دو تا سقط فراموش شده داشتم .

بتا ی روز بعد از تاخیر پری ۳۵۶ و سه روز بعد از بتا اولی ۱۲۷۰ و بازم چار روز بعد از تیتر دومم ۸۵۰۰ و بازم ۴۸ ساعت بعد از تیتر سوم و بتا ۱۱۰۰۰ . خیلی نگرانم تا شنبه ک قلب تشکیل نشده باشه .بتای آخرم بعد از دو روز دوبرابر نشده و ۴۸ ساعت قبلش ۸۵۰۰ بودش و بعد از ۴۸ ساعت شده ۱۱۰۰۰

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من امروز شش هفتمه و شنبه ک شش هفته و چار روزمه میخوام برم سونو ب قلب ولی اصلا حالت تهوع و هیچ علایم ...

عزیزم بتات خوبه

چرا اینقدر آز بتا دادی؟؟

منم پارسال اسفند بود سقط فراموش شده داشتم

نگران نباش

توکل به خدا

انشاءالله مشکلی نیست

من پارسال هفت هفته رفتم سونو قلبش میزد ولی گفت شش هفته هست

دکترم گفت اگه اختلاف فقط همین یه هفته بمونه اشکال نداره ولی اگه بیشتر شد مشکلی در بارداری هست که نزدیک غربالگری لک دیدم و رفتم سونو دیدم قلبش نمیزنه و رشد نکرده

ولی قرار نیست همش تکرار بشه

توکلت فقط به خدا

حس پری شدنت چطوری بودهمراه بادردوترشح وخیس شدن 

نه فقط دردش بود.ترشحم خیلی کمه

عزیزم بتات خوبه چرا اینقدر آز بتا دادی؟؟ منم پارسال اسفند بود سقط فراموش شده داشتم نگران نباش ...

الان دیگه انوکساپارین تزریق میکنی ؟

عزیزم بتات خوبه چرا اینقدر آز بتا دادی؟؟ منم پارسال اسفند بود سقط فراموش شده داشتم نگران نباش ...

گلم بخاطر دو تا سقط ک داشتم بتا دادم . برام دعا کن ک شنبه قلب تشکیل شده باشه . شما علت سقطت معلوم نشد ؟