2777
2789
عنوان

عدد بتام خوبه؟

357 بازدید | 32 پست

امروز روز موعدم بود آزمایش دادم بتام ۱۰۸ بود.مسئول آزمایشگاه گفت خیلی کمه و باید تکرار کنی.خیلی استرس گرفتم.بتای شماها تو همون روز چند بود؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

نه بابا خوبه.من کمترشم دیدم....استارتر منم چهار روز دیگه موعدم ولی علایم ندارم..تو علائم داشتی؟؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۸خوبه که یعنی بین هفته دو و سه هست بی بی مثبت شد؟

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
نه بابا خوبه.من کمترشم دیدم....استارتر منم چهار روز دیگه موعدم ولی علایم ندارم..تو علائم داشتی؟؟؟

فقط صبح ها حالت تهوع دارم و خیلی حس پری دارم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
۱۰۸خوبه که یعنی بین هفته دو و سه هست بی بی مثبت شد؟

بی بی ۳ روز مثبته منم امروز آز دادم

روز موعد؟

اوهوم😔

ایشالا برای شما هی بره بالاتر و نی نیتون رشد کنه من که یکی از کابوسام شده بارداری پوچ😭

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
وا بیجا کرد مسخره، زیر صد رو معمولا میگن تکرار کن من که 4-5 روز بعد از موعدم 400 بود 

خیلی ترسوند منو

بی بی ۳ روز مثبته منم امروز آز دادم

ای خدا مبارکه برای منم دعا کن منم کمتر از ۶ روز دیگه موعدمه

امروزم از هولم بی بی زدم منفی بود😢

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
اوهوم😔 ایشالا برای شما هی بره بالاتر و نی نیتون رشد کنه من که یکی از کابوسام شده بارداری پوچ😭

ممنون عزیزم ان شاءالله شما هم به زودی یه بارداری سالم داری

ممنون عزیزم ان شاءالله شما هم به زودی یه بارداری سالم داری

برام میشه دعا کنی شما الان بارداری خدا هواتو داره😔

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍