2777
2789
عنوان

ای کاش بی تفاوت نبودیم!

2948 بازدید | 60 پست
وقتی موقع کمک کردن میشه فقط تعداد کمی کمک میکنند

خیلی ناراحتم. فکر میکردم تو این سایت که بیشتر اعضاش خانمند و طبعا افراد دلسوز و مهربونی هستند، تعداد بیشتری امضا جمع بشه

خیلی ها حتی 1 دقیقه (فقط 1 دقیقه) از زمانشون رو برای کمک کردن نبخشیدند....

یعنی این مسئله انقدر بی اهمیت و بی ارزش بود؟! فکر میکردم ذکر اون ماجرا انقدر دردناک و ناراحت کننده هست که روی خیلیها تاثیر بذاره ولی ....

دوباره مثل گذشته شبها با خیال راحت میخوابیم درحالیکه صدها حیوانان بیگناه از شدت درد ناله میکنند و به خودشون میپیچند....با اینکه اگر همه ما کمک میکردیم میتونستیم از اون وضعیت اسفناک نجاتشون بدیم...
aval azizam bayad adamha ro nejat dad
خدای خوبم یه پسره سالم و خوشگل دادی شکرت، یه دختره سالم و خوشگل هم ازت میخام، همه با هم با همسری با سلامت و طول عمر شاد زندگی کنیم، بگین امین دوستای خوبم، حاجت روا باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سورنا جان و مامان مهشید عزیز...من اصلا نسبت به انسانها بی تفاوت نیستم. بارها شده قبل از خواب برای افراد فقیر و اونهایی که مورد ظلم و ستم قرار میگیرند، گریه کردم. مدتیه که هر ماه یه مبلغ خیلی ناچیزی رو به حساب یه بچه یتیم میریزم. البته میدونم خیلی کم و ناقابله. قصدم تعریف از خودم نیست. اینو گفتم که فکر نکنید نسبت به مردم بی تفاوتم.

ولی مگه نمیشه هم به انسانها کمک کرد هم به حیوانها؟! وضعیت حیوانات در رستورانها و مزارع خز چین فوق العاده اسفناکه. انقدر به خاطر این موضوع ناراحتم که از کارم زدم و برای جمع آوری امضا وقت گذاشتم. تازه یه امضا کردن که وقت چندانی نمیگیره.
زهرا خانوم عزیزم از کجا مطمئنی که خیلی‌ از خانم‌های سایت خیلی‌ کار‌ها واسه نجات انسان‌ها یا حیوانات نمیکنن؟خیلی‌ بحث هائی که حتا به طنز یا هرچیزی پیش میاد هم شاید یه قسمتی‌ از دل‌ سوزی آدم واسه انسان هائی باشه که در گیره یه سری خرافات و نادونیه بعضی‌‌ها شدن،یه موقعه آدم ناراحتی‌ ش از یه وضعی رو با یه بحث جدی نشون میده گاهی‌ با شوخی‌ و طنز،ولی‌ مطمئن باش تعداد خانم هائی که هر کاری از دستشون بر بیاد واسه همه می‌کنن تو این سایت کم نیست
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
نارتیتی جان من نمیگم خانمهای سایت کمک نمیکنند یا مهربون نیستند...ولی خوب وقتی دیدم برای اون پتیشن که خیلی مهم بود تعداد کمی امضا جمع شد خیلی ناامید شدم. آخه امضا کردن یک دقیقه هم وقت نمیبره. باور کنید ناراحتم که دارم این حرفا رو میزنم.
می‌دونم منظورت چیه ولی‌ منم میگم اگه کسی‌ اعلام نکنه دلیل نمیشه که حمایت نکرده،منم یه تاپیک زدم دیروز راجع به این که اماراتی‌ها سعی‌ دارن ابن سینا رو هم بچسبونن به خودشون دو نفر پست گذاشتن ولی‌ دلیل نمیشه بقیه از این موضوع ناراحت نشده باشن یا اگه قرار باشه حمایت کنن نکنن،من گذاشتم تا بقیه بخونن که مطمئنم خیلی‌ قبل تر از من میدونستن اونی‌ هم که نمیدونسته خونده دیگه
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
نارتیتی جان...من از همه کسایی که امضا کردند واقعا ممنونم و امیدوارم جواب کار خیرشون رو هم این دنیا ببینند هم اون دنیا. ولی خوب تو پتیشن ها تعداد کمی از امضاها مال ایرانی ها بود (با توجه به تعداد بازدیدی که از اون بحث شده). خوب انتظار داشتم تعداد بیشتری امضا جمع بشه...آخه شرایط اون حیوونها فوق العاده وحشتناکه...اصلا تصورش هم وحشتناکه.

سحر جان یه خوندم که یه پزشک گفته بود همین آزمایش روی حیوانات باعث شد واکسن فلج 30-40 سال دیرتر کشف بشه. مطلبش رو توی همون بحث گذاشتم. علتش هم اینه که بدن انسان خیلی متفاوته با بدن حیوانات.