2777
2789
یکم پول بیشتر بده اما بدون که جنس خوب میخری.اینهمه راه میخوای بری چندتا چیز بنجل بندازن بهت دیگه پشی ...

میخواستیم بریم کردستان... گفتیم یه سر‌هم بانه بریم... نه که فقط بریم بانه.... اما این طور که‌میگن خوب نیس الان اوضاع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهر من اونجا زیاد رفت وامد داره تابستون گفتیم کولر گازی برامون بیاره با تهران 200تومن فرق میک ...

عههه... من بیشتر واسه پوشاک و اینا‌میخوام برم... اوینا رو خبر نداری؟ آخه شنیدم پوشاک ارزون تره

عههه... من بیشتر واسه پوشاک و اینا‌میخوام برم... اوینا رو خبر نداری؟ آخه شنیدم پوشاک ارزون تره

لباس زیر واینا بدک نیست البته جین بیشتره تک فروشی خیلی کمه بقیه پوشاک و اطلاع ندارم