2777
2789

سلام خانما من یه برنامه غذایی خیلی ساده نوشتم. بعد اگه مثلا یه شب هوس پیتزا کنم به شوهرم نمیگم بریم بخوریم عوضش پولشو ازش میگیرم و میذارم کنار و همچنین بقیه خرجای اضافه همه رو حذف کردم . الانم سه تا پس انداز دارم یکیش برا دخترمه . دومی که گفتم پول خرجای اضافه رو از شوهرم میگیرم و سومی جمع کردن پول خورد از صدتومنی گرفته تا دوهزارتومنی . شما چطوری پس انداز می کنید؟

خب خیلی سخته دنیا دو روزه

پس انداز ارزش نداره که لذت نبری

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم عالی👌

من یه قلک گرفتم هر چی پول خورد تو جیب همسر و کیف پولش باشه ازش میگیرم هزاری دوهزاری پنجی اینارو میریزم تو قلک بعد از دو ماه ک زیاد میشه درشون میارم میدم همسرم و معادل همون مبلغو برام میریزه ب کارتم😁😁برا خودم در کنار پول ماهیانه این جوری هم پس اندلز میکنم😀

من یبار صد تونی و دویست تومنی چند روز پیدا کردم شد حدود 20 تومن بردم مغازه درشتش کردم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

الان پس انداز فقط ضرر

پولو نباید نگه داشت ارزشش کم میشه

الان پیتزا دوهزار نمیخوری پولش جمع میکنی ماه دیگه باید ۲۰ هزار بدی برا همون پیتزا

😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من مثل زنای حامله ام،از هرچی بتونم بزنم از شکمم نمیتونم بزنم،خونمونم پر از شکلات و پاستیل و شیرینی و تنقلاته ولی خیلی راحت میتونم از پوشاک بزنم،اونم به اندازه میخرم ولی اضافه خرید نمیکنم،دیر به دیر لباس میگیرم،پولش میمونه برام ولی به قول یکی از بچه ها تو همین تاویک واقعا پول نگه داشتن تو این دوره از زمانی غلطه چون شب میخوابی صبح پا میشی با پولت کارایی که دیروز میکردی دیگه نمیتونی بکنی

🧿