2777
2789

سلام دوستان. من همیشه یه سوال داشتم ک تا الان به جوابش نرسیدم. گفتم اینجا بپرسم. دلیل اینکه دلتون میخواد بچه دار بشین و بچه داشته باشین چیه ? میدونید ک همیشه بچه نمیمونن و بزرگ میشن یه انسان بزرگ ک تا سالها اگر براش مشکلی پیش نیاد روی کره ی زمین زندگی خواهد کرد. 

من خودم علتی نمیتونم براش متصور بشم گفتم از شماها بپرسم ک اصلا ایا براتون دلیل و علتی داره یا اینکه فقط طبق غریزه بچه میخواید ?  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خونه بدون بچه صفا نداره سوت وکوره عاشق شیرین کاری بچه هام هستم از تمام لحظه هاش که باهاشونم لذ ...

دقیقا...من خودم تا ازدواج کردم حامله شدم...با خودم الآن فکر میکنم میبینم اگه خدا بهمون بچه نمیداد خیلی زندگیمون بی رنگ و لعاب بود...

الآن در انتظارشیم و واقعا  زندگیمون معنی  پیدا کرده...😍😍😍

من به شخصه دوست دارم يك انساني كه نصف من نصف همسرم هست داشته باشم و با هم يك خانواده باشيم دردسر زياد داره مخصوصاً وقتي سه تا باشن كه فاصلشون هم زياد نيست 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

به نظرم همین غریزه تنها ترین گزینه اس 

و البته چیز خیلی خوبیه 

چون آدم وقتی بچه دار میشه به معنای واقعیه کلمه لغت عشقو درک میکنه 

وقتی نگاش میکنی وقتی راه میره شیرین کاری میکنه یا مریض میشه تازه میتونی متوجه بشیم عشق یه طرفه چقدر میتونه عظمت داشته باشه 

درسته عشق والد و فرزند یه طرفه نیست اما میزان علاقه واقعا لژ زمین تا آسمون فرق میکنه 

مهران مدیری یه حرف قشنگی زد میگفت بچه تنها کسیه که آدمیزاد دوست داره ازش جلو بزنه 

یعنی ذوق میکنی وقتی ببینی بچه ات تو هر زمینه ای از تو بهتره 

ادم همیشه دوسداره از یچیزی مراقبت کنه دیدی دختربچه هاهمیشه مامان عروسکاشونن حتی بهش شیرمیدن میخوابوننش ...یابعضی ادما عاشق گل وگلدونن کیف میکنن ازش هرروزمراقبت میکنن درمقبل سرما گرما باد افتاب وقتی بزرگ‌ میشه ورشدمیکنه ازدیدنش کیف میکنن.بچم برای من یاخیلیا همین معنییومیده وتمام سختیای بارداری وزایمان وبعدشوبجون میخرن وازخودگذشتگی میکنن تلاش میکنن تایه موجودی ک خدادردرونشون گذاشته وبهشون هدیه کرده راپرورش بدن وازبزرگ شدنش لذت میبرن ازثانیه به ثانیه لحظه زندگی بچشون استفاده میکنن.خودم بچه ندارم هنوز اما بنظرم مادر پدر بودنم  حس باغبون به باغچه روداره....