2777
2789
عنوان

چرا دلتون میخواد بچه داشته باشین ?

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 22 پست

عشق به همسر و زندگی باعث میشه دوست داشته باشی ثمر داشته باشه. خدا هم باید لطف کنه و بخواهد ک به آدم بجه بده و باید به صلاح ادم باشه. 

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

خیلی خیلی به این موضوع فکر کردم 

اگه بخوای زندگی کنی یه امید میخوای یه هدف میخوای 

من که کاریش نمیشه کرد یه حس غریزیه 

دوست داری عاشق یه موجود باشی بی قید و شرط بدون هیچ اگر و امایی 

اگر خوشگل نباشه 

اگه  اذیت کنه 

اگه سالم نباشه 

اگه بی هدف باشه 

اگه قاتل باشه(خدای نکرده)

با هررررررشرایطی بهش عشق می ورزی شاید رفتارش ناراحتت کنه ولی باعث نمیشه دوسش نداشته باشی 

اینجوری دوست داشتنی لازمه 

و من واقعا نمیتونستم زندگی کنم بدون یه خانواده واقعی

شاید خودخواهی باشه ولی آخه دست خودمون نیست واسه من که یه احساس غیر قابل کنترل بود

منتظر اتفاقات خوبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلیلای جالبی شما دوس دارین از یه چیزی مراقبت کنین اون بچه باید تاوانشو بده یا خیلیا باسه بهتر کردن روابطشون با شوهرشون بچه میارن بعد اسمشو میزارن ثمره ازدواج و عشق در حقیقت دارن سواستفاده میکنن از اون بچه 

دیدم که میگم طرف دو تا داره سومیو پس میندازه که شوهرش طلاقش نده 

برای هر عقیده ای احترام قائلم. ولی عقیده و نظر خودم اینه ک من یک انسانم و حق و اجازه ی این رو به خودم نمیدم که یک انسان دیگه رو بیارم توی دنیا. تازه در بهترین حالت اگر سالم بیاد به این دنیا , معلوم نیست بازم راضی باشه از اومدنش به این دنیا یا نه. اصلا ممکنه سالم بیاد توی دنیا بعد مریض بشه یا تصادف کنه. من واقعا این حق رو دارم که یک انسان رو به سالها زندگی کردن مجبور کنم ! 

تازه مزید بر این علتها حال جهان هم اصلا خوب نیست, چه از لحاظ جغرافیایی و طبیعی و چه از لحاظ روابط انسانی و اقتصادی و اجتماعی و جنگ و ....

من حتی برای یه گربه یا سگ بیمار میتونم گریه کنم. من با دیدن این عکس بچه های افریقایی ک از گرسنگی در حال مرگ هستن میشینم و گریه میکنم. 

هم احساسات زیادی دارم هم حس مسئولیت پذیری زیادی دارم متاسفانه. و نمیخوام و نمیتونم یک انسان رو بیارم توی دنیا. 

تا الانم هر پسری اومده خواستگاریم و باهام آشنا شده اصلا منو در این زمینه درک نکرده. و حتی یکیشون دو سال وقت گذاشت ولی نتونست عقیده ی منو عوض کنه , و نتونست برای عقیده ی من هم احترام قائل باشه و خودشم عقیدش رو عوض نکرد. 

برای هر عقیده ای احترام قائلم. ولی عقیده و نظر خودم اینه ک من یک انسانم و حق و اجازه ی این رو به خود ...

با این حساب ازنظرشما دنیا باید منقرض شه

هیچ موجودی نباید تولید نسل و ادامه ی بقا پیداکنه!

اگربچه دارشدن ظلم بود و خودخواهی،خداوند رحم رو بدن زن نمی آفرید.

اصلا دنیا رو بوجود نمیاورد

پس کلا اگر با این دید به بچه دارشدن نگاه کنیم کلا آفرینش جهان و انسان کاری بیهوده بوده

ازنظرشما

با این حساب ازنظرشما دنیا باید منقرض شه هیچ موجودی نباید تولید نسل و ادامه ی بقا پیداکنه! اگربچه د ...

اگر انسان منقرض بشه , اتفاق عادی طبیعت هست و اصلا مگه چه اشکالی داره. اره به نظر من جهان پر از نقصه.