2777
2789

من خودم از کرم مرطوب کننده adra ultrasoft استفاده میکنم پوستمم خشک 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب رسان جن کیو

خط چشم مای

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

مرطوب کننده فیروز .. پرایمر آیسل... کرم پودر مک ومیبلین... پودر فیکس اووتی ..پنکیک مکس فاکتور ... کانسیلرفلورمار ..کلاسیک هم مدل قلمدارش خوب ولی جدیدا نیس با کاور بالا بخاین میبلین خوب ..... رژ گونه کرکتر و نواهارا ... رژ لب هم از مارک های مختلف اووتی مک هدی بیتوی ویولت مدادی هم هر مارکی بود ...خط چشم فلورمار مداد چشم فلورمار اینا اصلش باشه قیمتش مناسبه .. ریمل ایزادورا و اپکس باهم میزنم مداد اپکس خیلی مشکیه و ضد حساسیت ولی به چشم من. اذیت میکنه ....مژه مصنوعی هم من یه مارک گرفتم خیلی نچرال بود ولی جعبه اش انداختم دور مارکش نمیدونم ... برای هایلایتر هم یه مارک ارزون دارم نمیدونم چیه ..پالت سایه ام دوتا چهار تایی کارکتر دارم که شاین هس  یه پالت بزرگ هم دارم که رو جعبه مارکش نیس فقط رو کارتونش بود که یادم نیس چی پارسال گرفتم احتمالا فیک هس ولی همه رنگ دارن مات داره شاین داره ..اون موقع 60تومن گرفتم فیک هس ولی من راضی ام خوبه

مرطوب کننده فیروز .. پرایمر آیسل... کرم پودر مک ومیبلین... پودر فیکس اووتی ..پنکیک مکس فاکتور ... کا ...

🤩 ای جانم عزیزم مرسی

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁