واقعا اداره کردن همین دوتاهم سخته.مادرشوهرم ک خوشبختیو تو پسردارشدن میبینه
تعیین جنسیت با پسرش بوده ب شما مربوط نمیشده
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کی مردم ما این فرهنگ و یاد میگیرن که برای خودشون زندگی کنن و به حرف کسی گوش ندن و کی این فرهنگ و یاد میگیرن که اگه دهن مبارک و بسته نگه ندارن و تو زندگی کسی دخالت نکنن.
وقتی میگن بگو دختر دوس دارم خداروشکر خدام دوتا بهم داده بچه بسمه شوهرتم اگه پسر خاست بعدها بهش فک کن ن الان
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
اون ک میگ نمیخام دیگ ولی چندسال دیگ مطمعنم میگ یکی دیگم بیاریم😒
من هم دختر دارم هم پسر شوهرم از الان تو فکر اینکه بچه بعدیمون دختره یا پسر
حالا اگه پسر میاوردی همه جا میگفت اره ما پسرزاییم دیگه
ب نظر من ک ب حرف دل خودت گوش بده ول کن بقیه رو
فداتشم خدا بچه های شمارم براتون حفظ کنه زیر سایه پدرو مادرشون