2777
2789
عنوان

دختردارا ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟ مگه از پسر سیری ؟😊😉

اتفاقا ی پسر دارم هرکی پسرمو میبینه اداهاشو رفتاراشو ارزو میکنه ک کاش پسر داشته باسه

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

من یکسال بعد ازدواج باردار شدم. .... خانواده شوهرم انتظار داشتن شب عروسی من حامله بشم. ..... تا یکسال بعد عروسی چه حرفها چه دعواها و تهمت ها که بهم نزدن. ... کار داشت به طلاق میکشید که چرا من یه سال بعد ازدواج حامله شدم. ..... الان شش ساله که دختر بزرگم دنیا اومده ولی خداشاهده یه بار ندیدم یه محبتی به دخترام بکنن. .... برعکس برای نوه های دیگه از جونشون میگذرن. ....

حرف مردم باد هواس ،،، میاد و میره. ... اصلا اهمیت نده. ....

منم مثل شما دو پسر دارم میترسم نداشتن دختر واسم حسرت بشه

همه میگن گریه کن نداری کسی نیست دو روز دیگه به دادت برسه و...

ولی من دیگه اصلا اصلا بچه نمی خام نه دختر نه پسر بزار کسی برای من گریه نکنه

چرا ؟ مگه از پسر سیری ؟😊😉

نه عزیز دلم وقتی میبینم دختربرای خانواده چقدر محبت داره نسبت به پسر،اینومیگم

من خودم خداروشکر سه تادختردارم وخییییلی هم راضیم،به بعدی هم اصلااااا فکرنمیکنم  

همه میگن گریه کن نداری کسی نیست دو روز دیگه به دادت برسه و... ولی من دیگه اصلا اصلا بچه نمی خام نه ...

چقدر بدم میاد از این حرف که گریه کن نداری.چقدر احمق هستن بعضی ها.ایشالا خدا یه دوقلوی سالم و صالح بهت بده،یه پسر یه دختر،به زودی زود.

حالا چه بخوای چه نخوای،من برات آرزو کردم

واقعا اداره کردن همین دوتاهم سخته.مادرشوهرم ک خوشبختیو تو پسردارشدن میبینه

ببین عزیزم حرف عره و عوره و شمسی کوره رو ول کن شما عاااقل باش 

من در جریان این حرفا هستم به مامان منم خیلی از این حرفا گفتن حتی خانواده ی خودش ما دوتا خواهریم و مامان بابای من اصلا اهمیتی ندادن 

اینجا 4تا مسئله وجود داره 

اول اینکه شما چه قدر توان در خودت میبینی؟توانایی فیزیکی و روانی 

هر بارداری کلی بدن یک مادر رو تحلیل میبره نگاه نکن به مادر خودت که اونا شرایطشون متفاوت بود مثل ما غذا های ناسالم نخوردن تو اب و هوای انقدر الوده زندگی نکردن ....

دوم اینکه شما وقتی تعداد بچه هات بالا میره کیفیت زندگیت میاد پایین اون وقتی رو که باید به دوتا بچه بذاری باید برای سه تا بذاری اگر لحاظ مالی هم مجبوری کم بذاری 

و این در حق اون بچه ها ظلمه 

سوم اینکه اصلا از کجا معلوم بعدی پسر بشه؟باور کن دکتر و رژیم و اینا برای همه صدق نمیکنه اصلا درست نیست به خدا قسم خاله ی من برای بچه ی دومش دو سال قبل رفت دکتر که پسر بشه 4میلیون خرج کرد الانم ی دختر ده ماهه داره😕

و در اخر اینکه شما اگه نخوای مشکلی نمیشه حرف مردم بهانه است میتونی بشنوی و رد شی یا اصلا بگی همین دوتا کافیه برا من دختر بسر فرقی نداره