2777
2789
عنوان

دختردارا ی لحظه بیاین

614 بازدید | 71 پست

۲۳سالمه دوتادختردارم ۶ساله وهشت ماهه ،اطرافیام همش میگن ی پسرهم بیار ولم نمیکنن.ازطرفیم بارداری سوم ک مثلا پسربخوام یه ریسکه.چکارکنم بنظرتون 

هرجامیرم میگن عه پسرنداری انشالله پسردارشی😐😐

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت اگه پسر میخای بیار اگه ن ب مردم چه

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

۳۰ سالت شد بعد بیار اونم نه بخاطر حرف دیگران بخاطر خودت و همسرت اگه پسر دوست دارین صحیفه سجادیه هم هست که امام سجاد یکی از دعاهاشون این بود که خدایا پسر داشته باشم تا نسلم ادامه پیدا کنه

منم یه دخمل دارم هنوز دنیا نیومده 😀😄 

ولی دوست دارم بچه بعدیم پسر باشه چون کلا دوتا بچه بیشتر نمیخایم . برو دکتر بهت رژیمی چیزی بده ولی حرف مردم برات مهم نباشه که یه وقت اتفاق نیفته میخوره تو ذوقت اساسی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

به دیگران اجازه دخالت نده.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله