الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ول کن بابا.من که دختر دارم الان باردارم .میگم دختر باشه بهتره.البته سنت کمه.اما اگه بچه نمیخوای بخاطر پسر دار شدن الکی خودتو اذیت نکن.الانم که بچه ت کوچیکه .سنتم کمه.حالا تا بعد
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
۳۰ سالت شد بعد بیار اونم نه بخاطر حرف دیگران بخاطر خودت و همسرت اگه پسر دوست دارین صحیفه سجادیه هم هست که امام سجاد یکی از دعاهاشون این بود که خدایا پسر داشته باشم تا نسلم ادامه پیدا کنه
ولی دوست دارم بچه بعدیم پسر باشه چون کلا دوتا بچه بیشتر نمیخایم . برو دکتر بهت رژیمی چیزی بده ولی حرف مردم برات مهم نباشه که یه وقت اتفاق نیفته میخوره تو ذوقت اساسی
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله