یه جاری بزر گتر از خودم دارم که الان بیست ساله هر کاری میکنم باهام خوب نمیشه،دو تا جاریای دیگم با هام خوبن ولی این یکی نه ،هر چی براش زنگ میزن دعوتش میکنم ولی هر جا منو میبینه کم محلی میکنه با اون جاریام با اینکه خیلی تحویلش نمیگیرن خیلی خوبه ولی با من نه ،سوگلی خونواده شوهرمه وعروس قبل از خودم چیکار کنم خسته شدم از دستش بارها باهاش صحبت کردم ولی جوابی نداشته
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین