2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

212 بازدید | 27 پست

بچهاااااااا من الان شیش ماهه اقدام کردم ولی باردار نشدم

چ جوری میشه که ادم بزنه به بیخیالی؟

اخه میگن اگر بیخیال باشی اوکی میشه منم از امشب پریم تموم میشه میخوام برم برای اقدام

هرچه تو خواهی نه آن میشود// هرچه خدا خواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مشکل چیه ؟دکتر نرفتی

چرارفتم گفت طبیعیه تا یک سال باردار نشی

ولی خودم از بس ترسیدم و نگران شدم استرس گرفتم

مشکلیم ندارم

فقط گفت اسید فولیک بخور

چرارفتم گفت طبیعیه تا یک سال باردار نشی ولی خودم از بس ترسیدم و نگران شدم استرس گرفتم مشکلیم ندارم ...

خوب اگه مشکلی نداری از استرسه 

خودتو سرگرم کن زیاد تو فکر نرو

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
بهترین زمان بارداری 14 روز بعد از آغاز عادت ماهانه س دستورات و نکات دینی لازم برای بچه دار شدن رو ا ...

از روز ۱۴ پریود تا چندم گلم؟ میشه اون دستوراتو برای منم بفرستید لطفا؟!

خدایا شکرت

منم مثل شما ۶ ماهه اقدامم

همه ازمایش قبل بارداری رو دادم و مشکلی نبوده خدا رو شکر فقط همسزم واریکوسل داره که با توجه به ازمایش اسپرمش دکتر گفت مشکلی نیست و میتونین اقدام کنین

ولی الان ۶ ماهه نتیجه نگرفتم

البته من ماه قبل استرس خیلی شدیدی داشتم که فک کنم همون مانع لقاح شده باشه چون ماه قبل اقدام سفت و سخت داشتم

برات دعا میکنم گلم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
چرارفتم گفت طبیعیه تا یک سال باردار نشی ولی خودم از بس ترسیدم و نگران شدم استرس گرفتم مشکلیم ندارم ...

همسرت ازمايش داده؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
بهترین زمان بارداری 14 روز بعد از آغاز عادت ماهانه س دستورات و نکات دینی لازم برای بچه دار شدن رو ا ...

ممنون میشم بفرستین  یه سری چیزاشو دیدم تو گوگل و رعایت کردم ولی شما بفرستید بهتره