2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما ۶ ماهه اقدامم همه ازمایش قبل بارداری رو دادم و مشکلی نبوده خدا رو شکر فقط همسزم واریکوس ...

مرسی مرسی مرسیییییییییییییییییییی

هرچه تو خواهی نه آن میشود// هرچه خدا خواست همان میشود
نه دکتر گفت تا یک سال نرید 

نه اشتباه نكن به نظرم

همسرت هم حتماااا ازمايش اسپرم بده

كه اگه مشكل خاصي داشت تقويت كنه خيلي زود نتيجه ميگيري

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

من بعد از ده ماه اقدام باردار شدم دقیقا همون ماهی که اصاا تو فکرش نبودم... البته من درمان هم کردم

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦
نه اشتباه نكن به نظرم همسرت هم حتماااا ازمايش اسپرم بده كه اگه مشكل خاصي داشت تقويت كنه خيلي زود ن ...

اره باید برم حتما

ولی ن من ن شوهرم هیچ کدوممون مشکل خونوادگی نداشتیم

البته مامانم شیش ماه طول کشیده تا باردار شده

من بعد از ده ماه اقدام باردار شدم دقیقا همون ماهی که اصاا تو فکرش نبودم... البته من درمان هم کردم

چه جوری تو فکرش نبودی؟؟؟؟؟؟؟

اون ماه تازه یه جراحی کرده بودم اصلا به فکر نبودم ولی سرموعد بی بی چک زدم دیدم مثبته... ولی سقط شد

از سقط ناراحت شدم ولی خیالم راحت شد ازینکه میتونم باردار شم .. دوباره اقدام کردم ولی اصلا مثل قبل تو فکرش نرفتم دوسه ماه بعد باز باردار شدم

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦
اون ماه تازه یه جراحی کرده بودم اصلا به فکر نبودم ولی سرموعد بی بی چک زدم دیدم مثبته... ولی سقط شد ...

عه عزیزم

انشالله به سلامتییییی و اسونی به دنیا میاد

برا منم دعا کن خیلی

عه عزیزم انشالله به سلامتییییی و اسونی به دنیا میاد برا منم دعا کن خیلی

مرسی عزیزم . ایشالا بزودی مامان شی