2777
2789
عنوان

بي بي چك رو ببينيد لطفا نظر بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 40 پست
یعنی ۱۵کیلو اضافه وزن داشتی یا نرمال بود وزنت؟

بخاطر همين كسيتها چاق شده بودم ديگه 

الان رسيدم به BMIنرمال 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته جسارتا؟ من وزنم ۶۵ هس قدم ۱۶۴ وزنم نرماله ولی چرا نمیشه اخه دعام کن تنبلی دارم منم

عزيزم شدت تنبليت چقده؟ بدون دارو پريودي نميشي؟

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
عزيزم شدت تنبليت چقده؟ بدون دارو پريودي نميشي؟

نه پریود میشدم بدون دارو تازه یه سال شده بود پریودام خودبخود نرمال شده بودن ورزش میکردم البته ولی قرص اینارو کنارگذاشته بودم الان ۳ماهه دارو رو شروع مردم نگرانم۲۴سالمه

اره منم میبینم دقیقا پریشب برا منم همینطور هاله انداخت دوباره صبح زدم چیزی نبود تا اینکه دیشب پری ...

آخي تا خدا چي بخواد 

هرچي خيره همون ميشه

نه پریود میشدم بدون دارو تازه یه سال شده بود پریودام خودبخود نرمال شده بودن ورزش میکردم البته ولی قر ...

خوبه پس نگران نباش

فقط ورزش رو ول نكن دارو هم اگه ميخوري كاملا مرتب بخور اصلا استرس نگير سني نداري كه زودي جواب ميگيري به اميد خدا 

خوبه پس نگران نباش فقط ورزش رو ول نكن دارو هم اگه ميخوري كاملا مرتب بخور اصلا استرس نگير سني نداري ...

عزیزم لطفا منم دعا کن ببر پیشت😁😁نمیدونم چرا کاملا امیدمو ازدست دادم خدا نصیب کسی نکنه این ناامیدی رو

مبارکههههههههههههههههههه من الان دیدم بهت پیام داده بودم ولی جواب نداده بودی،خیلی خیلی مبارکههههههههههههههههههه 

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    
مبارکههههههههههههههههههه من الان دیدم بهت پیام داده بودم ولی جواب نداده بودی،خیلی خیلی مبارکهههههههه ...

مرسي عزيزم سلامت باشي گلم 🌹🌹😘😘