2777
2789
عنوان

بي بي چك رو ببينيد لطفا نظر بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

فردا با ادرار اولت بزن، مبارکه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
اره عزیزم هاله داره خداروشکر شمام تنبلی داری؟ چکارکردی؟ من اقدامم امروز تخمدانم و زیرشکمم درد میکنه

عزيزم هنوز كه قطعي نيست 😶

اگه خدا بهم نظر كرده بود و واقعا مثبت بود حتما تجربه هامو ميگم بهت 😘 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
یه چیزایی معلومه ایشالا که مثبته اگه باردار بودی واسه منم دعا کن 😘

اگه لطف خدا شامل حالم شده بود حتماااااا گلم 😘😘

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
عزیزم مثبته مطمین باش فردا صبح که بزنی پررنگ میشه حالا بگو دیگه

مرسي 😂😂ايشالا كه مثبت باشه واقعا به لطف خدا

عزيزم من حدودا ١٥ كيلو لاغر كردم 

متفورمين هم دو ماهه منظم ميخورم

عاشق شيرينيجاتم كه سعي كردم جلو خودمو بگيرمو نخورم😭

منم همون روزی ک قرار بود پری بشم بیبی چک زدم دقیقا همینجوری بود یک هاله کم رنگ ک خودم ب زور میدیدم ولی به مدت سه روز هر روز صبح تکرار کردم هر روز پررنگ تر میشد.

چون هنوز اولشه خیلی کمرنگ میفته.

انشاالله ک بارداری😍😍😍 

خدایا شکرت😍❤💋🌷
منم همون روزی ک قرار بود پری بشم بیبی چک زدم دقیقا همینجوری بود یک هاله کم رنگ ک خودم ب زور میدیدم و ...

آخي

منم دقيقا امروز موعدمه ديدم تا ظهر نشدم رفتم تست زدم 

انشااله مرسي 😘😘