2777
2789
عنوان

سفالیک بودن جنین در 18 هفته

22073 بازدید | 28 پست

18 هفته و یه روز رفتم غربالگري دوم، نوشته جنین حالت سفالیک داره،  خطرناکه؟ 25 ام نوبت دکتر دارم خیلی نگرانم، اخه من سرکلاژم شدم، از زایمان زودرس میترسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم طبیعی. یعنی سرش پایین. برای من که بریچ هست کمی درد داره یعنی نشسته. حالتش در هفته های اخر مهم هست که باید سفالیک باشه ، اونم برای طبیعی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
عزیزم طبیعی. یعنی سرش پایین. برای من که بریچ هست کمی درد داره یعنی نشسته. حالتش در هفته های اخر مهم ...

عزیزم هفته چندی؟

من توی هفته ۲۱ هستم و بچم بریچه 

الانو میگی درد داری موقع نشستن؟یا اخرای بارداری رو میگی؟

یعنی از ماه چهارم سر بچه ممکنه پایین بیاد؟ اخه یه جا خوندم بچه سفالیک باشه دیگه نمیچرخه به حالت بریچ ...

نه بابا. من تقریباً ۱۳ بار سونو شدم. اوایل همه اش سفالیک بود. هفته ۳۵ بریج شد و تا آخر هم همونطور موند.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.