2777
2789
عنوان

باردارها وبچه دارها یه میاید لطفا

104 بازدید | 21 پست

سلام این ماه همش متوجه شدم سینه هام بزرگ وسنگین شدن امروزم احساس میکنم یه خورده سنگینتر شدن. بنظرتون ممکنه باردار باشم یا بخاطر نزدیک شدن به موعده پری؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ازمایشم تازه مثبت شدم و باردارم اینققققدر سینه هام درد دارن که نگو بقول شما خیلی سنگین شدن

تبریک میگم.

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من از ماه چهارم سینه هام بزرگ و دردناک شدن الانم از شون اب سفید میاد

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
مبارکه گلم. نه عزیزم من سینه هام درد ندارن فقط سنگین 

خواهر بزرگم ۱۰ ساله منتظره. 

بارداری من بیشتر غصه دارم کرده تا خوشحال.

خدا به دل همه منتظرا نظر کنه تا ماهم بتونیم خوشحال باشیم

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن

از دوتاش میتونه باشه

ولی معمولا برا پریودی درد داره فقط

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد.