2777
2789
عنوان

خانم هاي باردار ميشه لطفا بياين

162 بازدید | 34 پست

سلام دوستاي گلم من پريروز ازمايش بارداري دادم امروز گرفتم عدد بتام ١٥٠٠هست براي شما چند بوده؟؟من از اخرين پريودم ٣٠روز ميشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم 1500 بوذ الان 15 هفتمه مبارک

فقط جون هرکی دوست داری بکم دیر برو سونو قلب جنین چون زود بری میگن نیس برو دو هفته دیگه تکرار کن سونو رو بعد تو اون دو هفته از استرس دور از جونت میمیری

مبارک باشه سالم و صالح باشه

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
برای منم 1500 بوذ الان 15 هفتمه مبارک فقط جون هرکی دوست داری بکم دیر برو سونو قلب جنین چون زود بری ...

خيلي ممنون عزيزم خوب اگه دير برم اشكالي نداره ؟؟چون من از حاملگي خارج رحم پوچ مولار شنيدم ميگم برم كه خدايي نكرده نباشه امروز وقت دكتر گرفتم 

برای منم 1500 بوذ الان 15 هفتمه مبارک فقط جون هرکی دوست داری بکم دیر برو سونو قلب جنین چون زود بری ...

آره سونو رو اصلاً نباید زودتر رفت. چون اون آیتمی ک مدنظر دکتراست توی اون سونو دیده نمیشه بعد آدم کلی استرس و نگرانی میگیره. من آزمایشم مثبت شد پیش دکتر نرفتم، یهو موندم آخرای ۸ هفته‌م رفتم دکتر و سونوم کرد گفت همه‌چی خوبه خداروشکر.

خيلي ممنون عزيزم خوب اگه دير برم اشكالي نداره ؟؟چون من از حاملگي خارج رحم پوچ مولار شنيدم ميگم برم ك ...

فکر منفی ممنوع

7 هفته اینا برو 

5 هفته زوده برای قلب

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را