2777
2789
عنوان

خانم هاي باردار ميشه لطفا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 34 پست
خيلي ممنون عزيزم خوب اگه دير برم اشكالي نداره ؟؟چون من از حاملگي خارج رحم پوچ مولار شنيدم ميگم برم ك ...

خیلی زوده... الان بری بی‌فایده‌ست. نه نی‌نی  اونطور ک باید مشخصه نه قلبش نه هیچی... بعد مث بقیه‌ها بهت میگن ساک حاملگی دیده شد ولی جنین دیده نشد. چون الان زوده!! بعد استرس میگیری. وایسا همه‌چی درست بشه بعد برو سونو.

آره سونو رو اصلاً نباید زودتر رفت. چون اون آیتمی ک مدنظر دکتراست توی اون سونو دیده نمیشه بعد آدم کلی ...

عزيزم شما دوقلو داري عدد بتا چند شد چون شنيدم عدد بتا بالا يكي از دلايلش چند قلويي هست منم عاشق دوقلو هستم وارثي هم داريم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زوده... الان بری بی‌فایده‌ست. نه نی‌نی  اونطور ک باید مشخصه نه قلبش نه هیچی... بعد مث بقیه ...

خدا رو شکر 

خدا دو قلوهاتو برات 120 سال سالم و صالح نگهداره

برای منم دعا کن

هفته چندمی الان عزیزم؟

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
نه هیچ قرصی احتیاج نیست اصن. فقط روزی ۱ دونه یدوفولیک بخور. عسل و زعفرون هم نخور تا سه ماه اول. همین ...

يدوفوليك رو از همون ٢ماه قبل بارداريم تا الان خوردم هرشب پس نميرم منم كه استرس فراوون دارم اونجوري هم بهم بگه كه ديگه واويلاست ممنون عزيزم

عزيزم شما دوقلو داري عدد بتا چند شد چون شنيدم عدد بتا بالا يكي از دلايلش چند قلويي هست منم عاشق دوقل ...

ای جانم ایشالا ک نی‌نی شما هم دوقلو باشه عزیزم.

منم ی زمینه ارثی داشتم. البته داروهای کمک‌باروری هم استفاده کردم بخاطر مشکلم ک دوقلو شدن 😁

عدد بتا رو اصن بریز دور... منم قبل سونوم همش میگفتم چون بتام کمه پسر دارم و این حرفا ولی ب این نتیجه رسیدم ک بتا هیچ ربطی ب جنسیت و تک قلویی و دوقلویی نداره 😃 من بتام ۳ روز بعد موعدم ۴۶۹ بود. بعد ۸ هفته‌م ک تموم شد رفتم سونو دیدم دوقلو دارم 😁 کلی خندیدم...

يدوفوليك رو از همون ٢ماه قبل بارداريم تا الان خوردم هرشب پس نميرم منم كه استرس فراوون دارم اونجوري ه ...

آفرین عزیزم همونو همینطوری ادامه بده.

نه دیگه استرس نباید داشته باشی... من در همه شرایط کلاً بیخیالم 😃 خدا بزرگه... خودش نی‌نی داد، خودشم مراقبش هست. البته ما هم باید احتیاط کنیم.

ای جانم ایشالا ک نی‌نی شما هم دوقلو باشه عزیزم. منم ی زمینه ارثی داشتم. البته داروهای کمک‌باروری هم ...

الهي سالم سلامت باشن عزيزم ممنون گلم 

من مامانم مادر بزرگم خاله م دايي همه دوقلو داشتن انشالله كه فقط سالم صالح باشن فرقي برام نميكنه 

خدا رو شکر  خدا دو قلوهاتو برات 120 سال سالم و صالح نگهداره برای منم دعا کن هفته چندمی الان ...

خیلی ممنونم عزیزدلم 😘❤ منم برات بهترین آرزوها رو دارم. انشاالله بزودی زود ب تموم خواسته‌های قلبیت برسی ❤

من فردا ۱۱ هفته‌م تموم میشه اگه خدا بخواد میرم تو ۱۲ هفته.

خیلی ممنونم عزیزدلم 😘❤ منم برات بهترین آرزوها رو دارم. انشاالله بزودی زود ب تموم خواسته‌های قلبیت ب ...

به همچنين براي شما انشالله امام حسين حاجت همه ي مادرا رو بده به حق اين روز عزيز

الهي سالم سلامت باشن عزيزم ممنون گلم  من مامانم مادر بزرگم خاله م دايي همه دوقلو داشتن انشالله ...

خیلی ممنون فدات شم 😘❤ انشاالله نی‌نی یا نی‌نی‌های شما هم همینطور سالم و سلامت باشن 😍 عه اگه اینطوریه پس درصد احتمالش خیلی بالاست ک شما هم دوقلو بیاری 😁😍😍😍