2777
2789
عنوان

بچه هاا دوووووستمممم داره ....😭

315 بازدید | 13 پست

بچه ها من یکی از دوستام ک مث ابحیم میمونه از اول راهنمایی باهمیم یعنی الان تقریبا نه ساله دوستیم

از همه ی چیزای هم خبر داریم ی مدت من رفتم شهری دیگه و ازش دور شدم وقتی بعد از دوسال برگشتم دیدم سیگاری شده نامزدم بهش گفت نکن و اینا کلی تو پرش خوردو گفت دخالت نکنید و اینا

حالا چند وقت استوری راجب گل میزاره

امروز تو یونی دیدمش گفت اجی فلانی برگشته(تنها پسری که خیلی دوسش داشت) کلی ذوق کردم براش گفتم مبارکه گفت باهم گل میکشیییم دیشبم کشیییدیم😐😐😐😐😐دارم دیوووونه مممممیشم همش تو فکرشم دوستشم نباید تنهاش بزارم نباید بزارم معتاد شه و زندگیش خراب شه تروخدا کمکم کنید چیکار کنم براش؟؟؟  چیکار کنم سمتش نره چی بگم بهش که بیخیال گل کشیدن شه؟؟؟؟ 

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل کشیدن؟اون چیه دیگ😁؟؟؟ 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
وای نه خیلللی حساسن اونا خیلللی در حدی که دوستم گوشی بگیره دستش مامانش میزنه تو گوشش

پس بذار بدبخت بشه بزنن تو گوشش تا اول راهه بهتر از اینه که معتاد شه ابرو خودشو خانوادش رو ببره عاقل باش نذار بدبخت بشه احساسی تصمیم نگیر

گُل ماری جوآنا

اهاااان

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
پس بذار بدبخت بشه بزنن تو گوشش تا اول راهه بهتر از اینه که معتاد شه ابرو خودشو خانوادش رو ببره عاقل ...

نه این دفعه که نمیزننش میکشنش تازه مامانش انقد شکاکه که همه چیو همیشه از چشم منه بدبخت میدید چ برسه دیه الان برم اینو بگم فک میکنه حتما من دادمش بکشه 

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد