2777
2789

می خوام برای برادر زادم  انشابنویسم اما نمیدونم بعدم چون بهش قول دادم نمی تونم بزنم زیرش کمکم میکنید اخه چه موضوعی هست ک حدیث هم داشته باشه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روایت هست در رابطه با حضرت سلیمان که در مورد ضرب المثل دو قرت و نیمش باقیه هست...سرچش کن بنویسش

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

درمورد ضرب المثل من یه چیزی بگم

اینکه میگن خوبی که ازحد بگذرد نادان خیال بد کند اشتباهه 

نادان اونیه که هرچیزی رو ازحدبه درمیکنه 

مثلا شوخی ازحدبگذره میشه بی احترامی خوبی هم ازحد بگدره میشه مزاحمت و دست و پاگیری 

من خیلی دلم میخواد اینو به بقیه بفهمونم تو صدای من باش انشاشو بنویس😁

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

حضرت علی علیه السلام فرموده اند

زبان عاقل پشت قلب او قرار دارد 

ولی قلب نادان پشت زبانش قرار دارد

یا ایشان فرموده اند

کسی که از خود انتقاد کند وبدیهاونقایص خود را بگوید خود را اصلاح کرده است

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

ادمی را ادمیت لازم است....(اگه به سنشون میخوره)

بعدم در مورد یک فردی که یک معلول رو مسخره میکنه و بی توجه به درخواست کمک اون، از کنارش رد میشه.یا مسخره کردن پیرزن یا پیرمردی...

البته اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم و منظورتون این نبوده باشه که داستان رواج یک ضرب المثلی رو بنویسن

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

ضرب المثل

موش تو سوراخ نمیرفت جارو به وم ش بست 

دیگ به دیگ میگه روت سیاه

تا دم مرا یاد است دوستی منو تو بربادست 

تخم مرغ دزد شتر دزد میشه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
درمورد ضرب المثل من یه چیزی بگم اینکه میگن خوبی که ازحد بگذرد نادان خیال بد کند اشتباهه  نادا ...

مرررررسی همینه  ایول  ی ذره چیز میز دیگم میگی

ضرب المثل موش تو سوراخ نمیرفت جارو به وم ش بست  دیگ به دیگ میگه روت سیاه تا دم مرا یاد است د ...

نه مثلا ی انسا باشه که مثلا توش بیاد 

به قول معروف .......... 

منظورم اینه گلم

سلام درباره  آداب احترام به پدر ومادر بنویسه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مرررررسی همینه  ایول  ی ذره چیز میز دیگم میگی

چیز میز دیگه یعنی چی در مورد همین ضرب و مثل منظورته؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.