2777
2789

مامانم اینا سیسمونی میخوان بگیرن ، بعد اخلاقم اینه ک دوس ندارم الکی زیاد خرج کنن

دلم میسوزه یجورایی

میخوام یجا بریم ک قیمتا مناسب باشه ، ن این ک بگم قیمت پایین باشه و جنسا هم ب درد نخور

میخوام یجا بریم ک هم جنسش معمولی باشه هم قیمتش باتوجه ب جنسش مناسب

راهنماییم کنید.

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

مامانم اینا شهرستانن ، واسه ابجیمو از شهرتانمون گرفتن و بنظرم گرون بود.

از خیلیا شنیدم عبدل آباد مناسبه قیمتا

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بد نیست بگردی شاید چیزای خوبم پیدا بشه ولی خیلی شیک نه دیگه...

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اره به نسبت جاهای دیگه بهتره ولی خوب مفتم نیس

ن میگم ک مفت نمیخوام

ولی نمیخوام مثل بقیه جاها خیلی خیلی گرون باشه

من تو نی نی سایت شنیدم ی جاهست سمت بهشت زهرا کسی نمیدونه کجا؟؟میگن قیمتش خیلی خوبه

بله عزیزم یه انبار سوله هست که خیلی بزرگه و قیمتاش عالی ولی همه جنساش ایرانی و سطح معمولی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من تو نی نی سایت شنیدم ی جاهست سمت بهشت زهرا کسی نمیدونه کجا؟؟میگن قیمتش خیلی خوبه

اره منم دیروز تو نی نی سایت سرسری خوندم ولی اصلا یادم نیس کجا بود 😆

ن میگم ک مفت نمیخوام ولی نمیخوام مثل بقیه جاها خیلی خیلی گرون باشه

اره خوبه واسه اونی که تو مد نظرته

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اره منم دیروز تو نی نی سایت سرسری خوندم ولی اصلا یادم نیس کجا بود 😆

انباراقابزرگ بزن تو نت ادرسش میاد

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم