2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 31 پست
خب چرا با این مقدار باردار نشدی ؟همه چی خوب بوذه

خب مورفو بازم کمه ....زمانی که جواب ازمایش خوب شد من بعلت اقدام عفونت شدید گرفتم زخم شددهانه رحمم فریز کردم اما بازم عفونت دارم الان سه ماهه بعلت عفونت نتونستم اقدام کنم ...مال همسر من خیییییلی متغیر هست ...می خوام بهت بگم باتعذیه تغییر میکنه فاکتورها...من رژیمم قطع کردم باز مورفو وحرکت افت کرد

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مورفو بازم کمه ....زمانی که جواب ازمایش خوب شد من بعلت اقدام عفونت شدید گرفتم زخم شددهانه رحمم فر ...

اره اسپرم هرماه شرایطش فرق میکنه من شوهرم اضافه وزنم داره میگم شاید بخاطر همینم هس

کدوم ازمایشگاه انجام دادی؟بازم تصمیم داری بری زینبیه؟چندسالته؟

سه تا جنین در یک سیکل دارم  کرونا ازبین بره خودمم بدنم بخاطر سقط ضعیف شده بهتر بشم میرم اخرین شانسمم  امتحان کنم دیگه هرچی خدا بخاد 

سه تا جنین در یک سیکل دارم  کرونا ازبین بره خودمم بدنم بخاطر سقط ضعیف شده بهتر بشم میرم اخرین ش ...

ایشالا که تا اون زمان طبیعی مامان بشی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
شوهرت واریکوسل نداشته؟

خفیف هست نیاز به عمل نداره

تعداد اسپرم شوهرتون خوبه من دوسال اقدام کردیم زینییه بد نیس وقت گیر هس من دقیقا خرداد پارسال رفتم زی ...

سلام شما مشکل اسپرم همسرتون چیه؟

ما تازه جواب اسپرموگرام رو گرفتیم، حرکت اسپرم ۰ درصده و مورفولوژی ۱ درصد. اصلا نمیدونم چکار باید کنیم😔

همسر من بار اول تعداد دو میلیون بود.....حرکت30..مورفو 1...من هررررشب نخود ..موز..انار...پرتقال...اب ...

من هم حرکت اسپرم همسرم ۰ درصد است و مورفولوژی ۱ درصد.

هر روز بهش گردو، آب میوه طبیعی، موز میدم و توی غذاها هم زنجبیل و دارچین استفاده میکنم. ممکنه تغییر کنه؟!

من هم حرکت اسپرم همسرم ۰ درصد است و مورفولوژی ۱ درصد.  هر روز بهش گردو، آب میوه طبیعی، موز مید ...

من برای حرکت انجیر مویز دارچین زنجبیل 

برای مورفو گردو... هرشب نخود آب...مغزیجات ....اناااار ....میوه 

برای تعداد کاسنی ...موز ...تخم مرغ پیاز با روغن زیتون...خرما ...اب هویج ....دادم 

مورفو از یک شد ۳

حرکت از ۳۰ شد ۵۰

تعداد از ۲ شد ۴۵ خداروشکر

اما تقویتی ول کردم باز برگشت جای قبلش 

من هم حرکت اسپرم همسرم ۰ درصد است و مورفولوژی ۱ درصد.  هر روز بهش گردو، آب میوه طبیعی، موز مید ...

قصد میکرو نداری؟

قصد میکرو نداری؟

به خاطر شرایط کرونا، وقت مرکز ناباروری افتاده واسه شهریور.

تازه اونجا هم که بریم کلی آزمایش و بررسی میخوان بکنند که زمان می بره 

من آرزومه که قبل شهریور باردار بشم😔

به خاطر شرایط کرونا، وقت مرکز ناباروری افتاده واسه شهریور. تازه اونجا هم که بریم کلی آزمایش و بررسی ...

منم برام افسانه هست بارداری اما نمیدونم چرا الکی دلمو به طبیعی خوش کردم اونم با مورفو یک

مگه مورفو تغییر نکرده؟

باز تقویت رو ول کردم شد یک