2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم

1337 بازدید | 31 پست

سلام دوستان کسی شوهرش از قرص رپروستاسیس استفاده کرده ؟جواب گرفتین یا نه من همسرم سرعت و حرکت اسپرمش پایینه چهارماه هست ک واریکوسل عمل کرده اما ازمایشش بهتر نشده امروز دکتر این قرص جدید رو نوشت گرون هس و نمیدونم جواب میدت یا نه میخاسم بدونم ایا کسی از این قرص نتیجع گرفته یانه 

سلام عزیز اومدم اینجا صحبت کنیم راحت تر هستم ....از  زینبیه ریمارستان زینبیه راضی بودی؟باز میری زینبیه؟همسر من تعداد 45میلیون حرکت 30....من خودم خاستم قبل از میکرو دی اف ای انجام بدم که دیدم بالاهست وبالای 30باعث سقط میشه....احساس میکنم شیراز اگر مشکل مالورفو باشه اصلا خوب نیستن...شما چنذساله اقدام هستید؟من یکسال 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیز اومدم اینجا صحبت کنیم راحت تر هستم ....از  زینبیه ریمارستان زینبیه راضی بودی؟باز میری ...

تعداد اسپرم شوهرتون خوبه من دوسال اقدام کردیم زینییه بد نیس وقت گیر هس من دقیقا خرداد پارسال رفتم زینبیه و دی نوبت انتقالم شد ک اخرم نشد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعداد اسپرم شوهرتون خوبه من دوسال اقدام کردیم زینییه بد نیس وقت گیر هس من دقیقا خرداد پارسال رفتم زی ...

عزیزم جا قرص روزی دوتا موز بش میدادی از این رو ب اون رو میشد تو چهارماه

عزیزم جا قرص روزی دوتا موز بش میدادی از این رو ب اون رو میشد تو چهارماه

عزیزم من مدت دوسال همه چی امتحان کردم هردفعه یه چیزیش خوب میشد یه چیز دیگش افت میکرد خرنوب عسل سیاه دونه شیرتخم مرغ موز خرما هرچی ب ذهنم میرسید بهش دادم چقد امپول و قرص مصرف کرد فایده نداشت

عزیزم من مدت دوسال همه چی امتحان کردم هردفعه یه چیزیش خوب میشد یه چیز دیگش افت میکرد خرنوب عسل سیاه ...

فاکتورهای همسرتون چند؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

همسر من بار اول تعداد دو میلیون بود.....حرکت30..مورفو 1...من هررررشب نخود ..موز..انار...پرتقال...اب هویج..7عددانجیر..چهارمغز...مویز...3عددگردو...خرماهستشو دراوردم با دارچین زنجبیل روغن زیتون کنجد پودرنارگیل قاطی کردم هرروز 2 تا گردالی....شکلات تلخ...صبحانه تخم مرغ محلی پیاز وروغن زیتون...حذف کامل سردیجات..خوردن مرغ محلی یشب درمیون ومیگو...تعداد شد 65میلیون....حرکت 50..مورفو 3در عرض یکماه

والا اخرین بار ک ازمایش داد برج ۸ بود تعدادش شده. بود ۱۲ تحرک۳۰ مروفو کمتر یک 

کدوم ازمایشگاه انجام دادی؟بازم تصمیم داری بری زینبیه؟چندسالته؟

بنظر من دکتر مددی هم خوبه...خیلی حوصلش بیشتر از رستمی هست....رستمی اصصصلا حوب نیست

بنظر من دکتر مددی هم خوبه...خیلی حوصلش بیشتر از رستمی هست....رستمی اصصصلا حوب نیست

رستمی یکی از دکترای زینییه هس اما خودش کاری انحام نمیده زینبیه همه کاراش رو دانشجو ها انحام میدن