2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@violettttt سلام خوبین.من تا اومدم پاسختونو تو تاپیک شوهرش رف اموزشی بخونم پاک شد.چی نوشته بودین ببخشید؟

@گناهکار۷۴ پاسخ شمام نتونستم بخونم.

چرا اینجوریه؟مگه چی کار کردیم که تاپیکو تعطیل کردن؟

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.
@violettttt   سلام خوبین.من تا اومدم پاسختونو تو تاپیک شوهرش رف اموزشی بخونم پاک شد.چی نوشته ب ...

یکم حالم خوب نیس...در مورد پادگان پرسیده بودم

خودم خواستم تاپیک تعطیل بشه چون همش انرژی منفی دادن همه بیشتر بهم ریختم

اووووووه.استارترش شما بودین؟من اصلا حواسم نبود.یه سرچ کوچیک بزنید میتونید امار پادگانو درارید.سپاه همیش هتله اونم 5 ستاره.نگران نباشید.حالتونم بد نشه لطفا.

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.