2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
برای فینمر فود دست‌پیچ خوبه یا فلافل  برای لپه اتم ۷تا مشت سرخالی لپه ۱۰ پیمانه برنجو بریز شا ...

مرسی عزیزم

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
من اگه مهمون غریبه باشه و بخام سنگ تموم بذارم دو مدل خوراک درس میکتم خودی باشه یه مدل اونم  فست ...

عزیزم...

نکه خانواده شوهرن کاریش نمیتونم بکنم....

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ۱۲ تا۱۳ پیمانا برنج لپه کم نیست؟؟من برای خودمو شوهرم دونفری دوتا مشت پر میریزم.... برای دسرایی ...

اووووووووو 

واسه دو نفر دوتا مشت؟اصلش نفری یه قاشق و نصفیه یا لپه نفری دوتا قاشق و نصف اونم اگه بخای خیلی لپه ای شه.دوتا مشت ک واسه یه هیات جواب میده

خخخ لپه پلو درست میکنی؟  

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

خب پس درس کنن که فردا حرف در نیارن برات عزیزم ..

اره عزیزم خودمم همین فکرو کردم....خدا کنه برنجمو بتونم مجلسیو قشنگ درست کنم....

اره عزیزم خودمم همین فکرو کردم....خدا کنه برنجمو بتونم مجلسیو قشنگ درست کنم....

میتونی من قبلا میدادم مامانم درس کنه یا از رستوران میگرفتم برنج رو ... الان دستم اومده برنج هندی از وقتی میریزی توش 8دیقه اس با گاز من

میتونی من قبلا میدادم مامانم درس کنه یا از رستوران میگرفتم برنج رو ... الان دستم اومده برنج هندی از ...

خونم بالای خونه مادرشوهرما اگه اینکارو بکنم میفهمه میگ چ عروس بی هنری از رستوران غذا خریده عرضه درست کردن نداشته

من بالا خونه مامانمم برا همین راحتم

خوش به حالت عزیزم