2777
2789
عنوان

پشيموني:(

338 بازدید | 59 پست

تا حالا شده درمورد زندگيتون و اون چيزي كه بين شما و شوهرتون ميگذره به دوستتون تعريف كرده باشين و پشيمون بشين؟؟؟؟

اعصابم خورده از ديشب كه چرا واسه دوستم خصوصي ترين مسائل بينمونو تعريف كردم شايد ميخواستم با كسي حرف بزنم نميدونم ولي اعصابم خورد شده:((((( 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پشيمون شدي اتفاقي افتاد؟

نامزدم شماره دوست صمیمی داره آخه خودم بهش دادم چون ازش مطمئنم بعد یه مسئله ای رو که بین من و نامزدم اتفاق افتاده بود به دوستم گفتم اونم به نامزدم گفته بود خیلی ناراحت شدم نامزدمم بهش پیام داده بود بدون اینکه به من بگه خیلی از دوتاشون ناراحت شدم 😖😖😖

نامزدم شماره دوست صمیمی داره آخه خودم بهش دادم چون ازش مطمئنم بعد یه مسئله ای رو که بین من و نامزدم ...

بابا تو چقدر دلت دریاست که دوستتو با نامزدت دوست کردی! خدا حفظت بکنه و نسلتو زیاد بکنه

حواست باشه کم کم خیانت میکنن

نگو تو رو خدا تو دلم خالی میشه وای خودم بهش فکر کردم یه دعوا اساسی با نامزدم کردم که حساب کار دستش بیاد دست از پا خطا کنه نه من نه اون ما تازه نامزدیم ولی خب بهش اعتماد دارم 

بابا تو چقدر دلت دریاست که دوستتو با نامزدت دوست کردی! خدا حفظت بکنه و نسلتو زیاد بکنه

خب بهش اعتماد دارم ☹

وای چرا اینجوری میگید دارم میترسم من آدم بد بینی نیستم بهش اعتماد دارم 

خب بهش اعتماد دارم ☹ وای چرا اینجوری میگید دارم میترسم من آدم بد بینی نیستم بهش اعتماد دارم 

اشتباه میکنی دختر خوب الان ادم به خواهرشم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به دوست