2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست

مامان من سال ۷۵ دو بار آی وی اف کرده تا منو باردار شده اون زمان اینکار خیییلی کم انجام میشده تو ایران وقتی تعریف میکنه با چه سختی از شهرستان میرفته موسسه رویان تهران دلم براش کباب میشه تازه میگه بعد آی وی اف که همه کلی مراقبت میکنن مامانم مجبور بوده با اتوبوس هزار کیلومترو بیاد ولی هیچوقت ناامید نشده چند سال بعدم طبیعی باردار میشه و خواهرم به دنیا میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشكل ازشماست؟ مگه ماشين جوجه كشي هستيد اين چه تفكريه اخه من خودم درگيرم اما برام قابل قبول نيست اگ ...

بله میدونم راه درمان هستولی قطعی نیس  و هزینشم باید در نظر گرفت و اینکه اگر با 1 بار مثبت نشد بازم 15 ملیون دیگه باید هزینه کنیم اونم توی این اوضاع بد اقتصادی،واقعا ب آدم فشار میاد 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
 مشکل از من 

با مشاوره سایتbooali.ir تماس بگیر.مطبشون هم قمه.اگه بتونی بری خیلی بهتره.ویزیتشون رایگانه.من داروهاش را امتحان کردم عالین.داروهاشون بخصوص پماد رویان برای رفع عفونت و تنبلی تخمدان و نازایی و ...عالیه.این راه را هم امتحان کن

فاصله میان اسلام و کفر ترک نماز است.
عزیزم منم نه ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشم الان دارم ای وی اف میکنم ان شالله خدا امیدمو ناامید نکنه ...

ایشالله نتیجه بگیرین و دلتون شاد شه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
مامان من سال ۷۵ دو بار آی وی اف کرده تا منو باردار شده اون زمان اینکار خیییلی کم انجا ...

وااای عزیزدلم چ حس خوبی بهم دادی،شما الان چن سالته؟خداروشکر 

مامان من سال ۷۵ دو بار آی وی اف کرده تا منو باردار شده اون زمان اینکار خیییلی کم انجا ...

ببخشید الان دیدم زدین سال 75 فهمیدم چن سالتونه،،الهی شکر 

شوهر من مشكل از خودشه وقتي شرمنده نگاهم ميكنه و بغض ميكنه و مظلوم ميشه جيگرم واسش كباب ميشه ها

وای  خیلی سخته مردا مث ما راحت حرف نمیزنن و میریزن تو خودشون 

عزیزم من فیبروم و تنبلی تخمدان داشتم پریودم نامنظم بود با یک دوره بادکش رحم از روز سوم تا آخر پربودی ...

اها،من دکترا میگن چون میزان ذخیرت پایینه زمان زیادی نداری و باید سریع تخمک کشی بشی 

استارتر عزیزم واقعا ناراحت شدم اما از ته دلم میخام ک ب زودی شما و تمام منتظرا مامان بشید❤️

هرگز امیدتو ب خدا از دست نده

خانوما لطفا هرکی پستمو میبینه برام دعا کنه من فردا وقت سونو دارم اگه سونو هم مشخص کنه ک من تنبلی دارم نمیدونم باید چیکار کنم نمیخام ناامید بشم اما خیلی خیلی سختم میشه

یه سری مطالب آموزشی خوب! روی کلمات آبی کلیک کن تا بازشه:

معیار‌های ازدواج

تداوم عشق در زندگی مشترک

افسردگی و تنهایی

افرادی که گریه می‌کنند قوی ترند!

رفتار با کودک بعد از طلاق

کودکان و نوجوانان: مهارت دوست یابی کودک

علت میل به تنهایی در نوجوان

کودک خجالتی

کودک اجتماعی

پرخاشگری کودکان

به نام خدای مهربان*الهم صل علی محمد و آل محمد*