2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30794 بازدید | 545 پست
اسی چرا هیچی نمیگی؟!😯😯😯 کار بدی کردم ک اون نظرو گذاشتم تو تاپیکت؟😔 اگه ناراحتت کرد پاکش کنم گل ...

ن عزیزم کار بدی نکردی ببخشید نظرا زیاد بود تا خوایتم همه رو بخونم طول کشید منظوری نداشتم ،من خودمم در مورد خودم ب همین نتیجه رسیدم و ب خدا میگم درسته من گناهکارم ولی همسرم مطمئنم از من بهتره بخاطر اون بهمون بچه بده

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم با تمام وجود میفهممتون با این تفاوت که ما مراحل جلوتر از شمام رفتیم ولی حکمت خدا با حاجت ما جور نبود از ته قلبم از خدا میخوام به احترام حرمت مادری حضرت زهرا شمام پدر و مادر شین تا آخر همین ماه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
میشه بیشتر توضیح بدی

آزمایش ذخیره تخمدان رو حتما حتما بدین ،اگه amh پایین باشه حتی اگه مجردم باشین باید تخمک فریز کنن ک خدای نکرده بعدا ب مشکل بر نخورن،تنبلی تخمدانم ی خورده معمولا زمان بر هس ،ولی خب ذخیره پایین ی دفعه میبینی  خیلی میاد پایین و کارت خیلی سخت میشه و شاید کار ب تخمک اهدایی بکشه،البته از لطف خدا هم نباید غافل شد 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
اسی با اجازت  دخترم تیرویید سه روزگیش ۶ بود گفتن مشکوکه رفتم آز داد دوباره شد ۱.۹. بعد ۲ ...

نگران نباش عزیزم مشکلی نداره دختر منم تقریبا همینطور بود

استارتر عزیزم امیدوارم خدا امسال بهتون یه نی نی خوشگل و سالم بده برات صلوات فرستادم خدا بزرگه  

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
ممنونم از همگی ،ایشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده ،من 26 سالمه همسرم 33 سال،من ذخیره تخمدانم پایینه& ...

استارتر جان یه مدت عسل اصلی با ژل رویال قاطی کن بخور. تاثیر فوق العاده عجیبی روی قدرت باروری زن و مرد داره. ژل رویال که غذای ملکه زنبور عسل هست باعث میشه ملکه زنبور ۵۳ برابر زنبورها عادی عمر کنه و روزانه دو تا سه برابر وزن خودش تخم بزاره. 

ذخیره تخمدان خواهرم و آزمایش اسپرم شوهرش ۴ ماه پیش فاجعه بود. طوری که حتی با آی وی اف هم شانس پایینی برای بچه دار شدن داشتن. وضعیت آزمایشات ۴ ماه پیش با هفته گذشته زمین تا آسمان فرق کرده. خیلی خیلی بهتر شده. من خودم با خواهرم رفتم پیش دکترش، اصلا دکتر باورش میشد این همه تغییر.  ان شاالله که خدا کمکت کنه مشکلت هر چه زودتر حل بشه

استارتر جان یه مدت عسل اصلی با ژل رویال قاطی کن بخور. تاثیر فوق العاده عجیبی روی قدرت باروری زن و مر ...

عزیزم ژل رویال رو از کجا تهیه کنم ؟

نگران نباش عزیزم مشکلی نداره دختر منم تقریبا همینطور بود استارتر عزیزم امیدوارم خدا امسال بهتون یه ...

ممنونم  عزیزم لف کردی

مثل من !!منم ۲۶سالمه و هفت ساله ازدواج کردم ذخیره تخمدانم کمه

عزیزم ایشالله خدا ب شمام نظر کنه انتظار سخته واقعا