2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید

189 بازدید | 29 پست

موهای دخترم بلنده سرشو میخاروند تو سرش یه دونه رشک پیدا کردم خیلی گشتم سرشو یا کمه یا همون یکیه ولی خودم کلافه شدم میگم نکنه من گرفتم دخترمم گرفته همش سرمو می خارونم از وقتی فهمیدم 

اگه برم بهداشت بگم موهامو نگاه می‌کنن به نظرتون ?

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاتونو اتو کنید

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
اگه مدرسه می‌ره از اونجا گرفته احتمالا

مدرسه نمیره سه سالشه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

@niloofareabiiii  

میگم بیا کارت دارم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
اره نگاه میکنن . دخترت از کجا گرفته؟حتما موهاشو کوتاه کن و شامپوی مخصوصشو بگیر 

نمی‌دونم دور اطرافم بچه هست ولی نمی‌دونم از اونا گرفته یا نه از خجالتم حتی به شوهرمم نگفتم همش ازم‌میپرسه چته چرا دمقی

چجوریه رشک؟ منم خیلی سرم میخاره

مثل شوره میمونه وای میچسبه به سر سخت کنده میشه 

نمی‌دونم دور اطرافم بچه هست ولی نمی‌دونم از اونا گرفته یا نه از خجالتم حتی به شوهرمم نگفتم همش ازم‌م ...

عزیزم نگرانکنباش ان شاالله همون یکی بوده و تموم شده شامپوی مخصوصشو بگیری درست میشه ولی موهاشو کوتاه کن 

نگاه می کنن

اما اگه حتی ی رشک هم دیدی مطمئن باش درگیر شپش شدی

خلاصی ازش واقعا سخته

من و دخترام دوسال پیش گرفتیم و با کلی ترفند در اخر مجبورشدیم موهامونو کوتاه کنیم.دخترم از مهد گرفته بود

بعداز اون من شونه ی ضد شپش لیندا نیت رو تو دیجی کالا دیدم و سفارش دادم

دوساله بعداز برس کشیدن چندین بار هم اون شونرو میکشم.چون دخترام مدرسه رو هستن و تو مدرسه بیداد میکنه شپش

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊