2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 29 پست
آره حتما ببر نگاه کنن

نگاه می‌کنن یه موقع بدشون نیاد من اصلا نمی‌دونم گرفتم یا نه

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه می کنن اما اگه حتی ی رشک هم دیدی مطمئن باش درگیر شپش شدی خلاصی ازش واقعا سخته من و دخترام دو ...

چه جورست این شونه 

چطوری ازش استفاده می‌کنن 

چقدر تاثیر داره 

از کجا بگیرم

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
نمی‌دونم دور اطرافم بچه هست ولی نمی‌دونم از اونا گرفته یا نه از خجالتم حتی به شوهرمم نگفتم همش ازم‌م ...

ببین یه راه حل ساده داره ولی به شبه راحت از سرت جدا میشه اصلا جای ناراحتی نداره

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
عزیزم نگرانکنباش ان شاالله همون یکی بوده و تموم شده شامپوی مخصوصشو بگیری درست میشه ولی موهاشو کوتاه ...

فردا صبح که خوابه بازم باید بادقت بیشتر بگردم سرشو خدا کنه زود فهمیده باشم همون یکی باشه

چه جورست این شونه  چطوری ازش استفاده می‌کنن  چقدر تاثیر داره  از کجا بگیرم

من فقط تو دیجی کالا دیدم

تو قسمت سرچ بزن شانه ی لیندا نیت میاد خودش

ی شونه ی استیل با دندانه های بلند و با فاصله ی کمه که اگه شپشی چیزی بود رو راحت از مو جدا میکنه

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
ببین یه راه حل ساده داره ولی به شبه راحت از سرت جدا میشه اصلا جای ناراحتی نداره

چه راهیه تو‌رو خدا بگو 

لعنت بهش.ابجی من موهاش  خرماییِ خیلی روشن،تا زیر با.سنش بود.از مدرسشون گرفت مجبور شدیم موهاشو پسرونه بزنیم خدا میدونه چقد اعصاب هممون ریخت بهم

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
دوستیمو قبول کن ژولانیه

خب همینجا بگو همه استفاده کنن!!

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

اصلا این شپش از چی اومده اینقدر فراگیر شده ما بچه بودیم مدرسه میرفتیم با اینکه اونموقع بهداشتم نسبت به الان کمتر بود اصلا همیچین چیزایی نبود