2777
2789
عنوان

خیلی از این رفتارای شوهرم بدم میاد

564 بازدید | 28 پست

من ۶ ماه رفتم سرکار بعد عید دفتر جابه جا شد دیگه نرفتم همون موقشم انقدر مادرش اینا گفتن کار پیدا نکردیو .... فلان رفتم.

شوهرم حقوقش ۱۸۰۰ میدونم سخته با وجود وامو...

ولی بدم میاد همش اصرار داره برم سر کار همش تو فشارو استرسم

احساس میکنم واسم ارزش قائل نیست دوست داره از طریقم یه سودی ببره اون زمانی که سر کار میرفتم اصلا تو کار خونه کمکم نمیکرد و توقعم داشت بیشتر حقوقمو خرج خونه کنم.

من توقع خیلی زیادی ندارم ولی شوهرم جدیدا سر من خسیس شده مثلا یه چیز میخرم میگه واجب نبوده یا همش میگه آگهی استخدام فلان جارو دیدی برو فلان جا واسه کار یا هی به اینو اون واسم کار میسپره.دیشب خیلی حالم بد بود گفتم استرس کارو درسمو دارم هی گفت تو واجب نیست بری سر کار وظیفه ی منه امشب باز میگه این کانالرو چک کردی.

با اینکه خیلی تو خرجی ملاحظه میکنم بازم به چشمش زیاده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو اصلا نرو سختی بکش نرو تا از سرش بیفته

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من شاغل بودنو دوست داشتم ولی انقدر بهم گفتن بدم اومده از سر کار رفتن

منم مثل تو از سر کار رفتن زده شدم . اول ازدواجمون چند باری گفت منم گفتم خرج تحصیلم رو بابام داده . این خودمم که تصمیم میگیرم برم یا نه . الان هم گاهی میگه منم همین جواب رو بهش میدم .متاسفانه خواهرش زیاد راجع به این قضیه در نبود من حرف زده .😐

منم مثل تو از سر کار رفتن زده شدم . اول ازدواجمون چند باری گفت منم گفتم خرج تحصیلم رو بابام داده . ا ...

خواهر شوهر منم خیلی حرف میزنه😡هی کارای چرتو پرت معرفی میکنه حالای بچه های مفت خور خودش نه کار میکنن نه درس میخونن نه کار خونه هیچی همش به من گیر میده