2777
2789
عنوان

خیلی از این رفتارای شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 28 پست

بگو فعلا کار خونه و بیرون همزمان برام سخته ، توی کارای خونه اول باید جا بیافتم بعد تصمیم بگیرم کار کنم ، فعلا زحمت نکش دنبال کار بگردی . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به خاطر حرف شوهرت به خاطر سلامتی روح و روان خودت و داشتن یه شخصیت مستقل سعی کن تو جامعه باشی و یه ...

من دوست دارم شاغل باشم از سن کمم بابام بهمون میگفت برید سر کار دستتون جلوی شوهر دراز نکنید ولی شوهرم میگه بدم میاد

من شاغل بودنو دوست داشتم ولی انقدر بهم گفتن بدم اومده از سر کار رفتن

به نظر منم برو کار کن دختر چن سال بعد میفهمی اشتباه کردی زنی که کار کنه از برگزیدگانه افتخارکن به خودت و خوشحال باش حتماذباید مثل من دستت جلو شوهرت درازربشه ؟اونم برگرده سرکوفت بزنه؟

خواهر شوهر منم خیلی حرف میزنه😡هی کارای چرتو پرت معرفی میکنه حالای بچه های مفت خور خودش نه کار میکنن ...

وظیفه مرده که کار کنه .

قبل ازدواج که ما همچین تعهدی ندادیم . کار خوب هم پیدا نمیشه . اکثرا منشی میخوان که به نظرم تا شرایط سخت نباشه . ی خانم نباید همچین شغلی رو انتخاب کنه . البته من میتونم کارهای زیادی بکنم . اما نمیخوام . اگه ادامه تحصیل میدادم و شوهرم هزینه اش رو میداد. آره ولی با این شرایط اصلا .

منم ارزومه برم سر کار مخصوصا تو این اوضاع اقتصادی اوایل که شوهرم راضی نبود الانم میگه فقط میتونی معازه بزنی ولی من از کارهای پر ریسک بدم میاد و مغازه داری رو دوست ندارم، دوست دارم یه کار تو شرکتی جایی پیدا کنم تو صندوق قرض الحسنه کار پیدا کردم نذاشت برم ولی هیچ چیز بهتر از این نیست که دستت تو جیب خودت باشه

من اول عروسی میرفتم سرکار چون شوهرم بیکار شد.قرار بود بره اژانس.تاظهر میخوابید و بماند ک شده بود نوکر دربست خانوادش.کل حقوقم و میدادم و گاهی طلاهامو فروختم.هرموقع هم میگفتم خستم نمیخوام برم میگف نرو ولی مثه همسر شما میگف فعلا قسط داریم برو.قدر ندونستن ک بماند مادر خواهرشم طلبکار شدن ک تواخر هفته سرکاری ب ما چ .پسرم اخرهفته ها باید بیاد شهرستان.

خلاصه نرفتم و دوساله توخونم میشینم و میخورم و میخوابم...ولی خیلی دوست دارم برم سرکار ولی میترسم باز پرو شن

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

همه دوس دارن مستقل باشن و در این شرایط اقتصادی کمک باشن . منم همینطور ولب از اول جا انداختم که نمیخوام تو زندگیم جای زن و مرد عوض شه. الان بچه دومم باردارم و خوب طبیعتا همه مخارجم میده طفلک هرچند درآمدش خیلی بالا نیست هیچوقتم نگفته برو سرکار زیاد دخالت نمیکنه ولی اونوقتا که اول عروسیمون سرکار میرفتم بهش یاد داده بودن میگفت فلان چیزو خودت بخر من فعلا پول ندارم منم خیلی بهم برمیخورد. کلا حس خوبی نیست یه مرد به زنش بگه برو کار کن خداروشکز هیچوقت اینو بهم نگفته وگرنه میزدم تو دهنش. 

عزیزم بنظرمن سرکارنرو اگه میخوای تو جامعه باشی با درس و کلاس های مختلف برو ولی سرکارنه، چون یکب از دوستای خودم همینطور بود شوهرش توقع داشت حقوقشو برای خونه خرج کنه ولی دیگه دید نمیتونه هم کارخونه و هم کار بیرون ، قید کارشو زد و فقط درس خوند و کلاس رفت ، شوهرش اوایل میگف برو سرکار ولی بعد ی مدت بحثو تمومش کرد

عزیزم برات سخته درسته .ولی برو سر کار آینده دار ک بعدا حقوق بازنشستگی و اینا داشته باشی و پیشرفت کنی .خدا زده تو سرش ک داره این کار و می‌کنه .آهان راستی ببرش محضر ی حق کار و تحصیل هم ازش بگیر .بعدم حقوق تو نده بهش اگه تو خونه کمک نکرد .چند سال دیگه خیلی بهتر میشه اوضاع ت