2777
2789
عنوان

خانم ها لطفا از کسی نپرسین اینا رو

816 بازدید | 56 پست

چیکار میکنی چرا نمیری سر کار برو سر کار سرت گرم شه عروسیت کیه .... من طلاق گرفتم و خیلی وقته لیسانسمو گرفتم هر کسی میاد جلوم مخصوصا خانم های بیسواد و بی فرهنگ که تو زندگی اجتماعیشون ذره ای موفق نیستن خیلی راحت به خودشون جرات میدن و میپرسن چرا نمیری سر کار برو خیاطی چیزی سرت گرم شه  در حالیکه وضع خانواده ی من خیلی عالیه و داداشامو بابام کارخونه دارن ... 

شهزاده و پرنسس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا آرزو دارم به زودی با بزرگترین سرشناس ترین خانواده ی شهرم تبریز ازدواج کنم و خیلی خیلی خیلی خوشبخت شم به کوری چشم کسایی که الکی با حرفشون ناراحتم کردن خدایا خودت میدونی چی نیگم 

شهزاده و پرنسس

البته کار خوبی نمیکنن ولی کار نکردن زیادربطی به وضع مالیه خوب نداره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

چرا ازدواج نمیکنی

چرا بچه نمیاری

چرا سرکار نمیری

چرا بچه دوم نمیاری

چرا چاق شدی

چرا صورتت لاغر شده

و هزار چرای دیگر...

جهان سومیم دیگه به دل نگیر

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله