2777
2789
عنوان

خانم ها لطفا از کسی نپرسین اینا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 56 پست
از خدا آرزو دارم به زودی با بزرگترین سرشناس ترین خانواده ی شهرم تبریز ازدواج کنم و خیلی خیلی خیلی خو ...

عزیزم بهشون بگو بابام انقدی داره که تا آخر عمرم خرج کنم بازم هست.واسه چی برم سرکار؟نشستم میخورم میخوابم کیفه دنیارو میکنم

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا آرزو دارم به زودی با بزرگترین سرشناس ترین خانواده ی شهرم تبریز ازدواج کنم و خیلی خیلی خیلی خو ...

معیارت ارامش و عشق تو زندگیت باشه 💗

سرشناس و معروف چیه اخه 

برات از خدا بهترینها رو ارزومندم😊

بنویس  تابلو کائنات که من بزودی با این .... شرایط  ازدواج میکنم جذبش کن توکل بر خدا

وااااای فدات شم مهربونم ان شاالله هدا به تو هم بهترین ها رو هدیه بده به کوری چشم دشمنات ... همیشه سلامت باشی  ... پیشنهاد میکنم یه سر به تاپیک فال قهوه م بزن حجمش کمه اگر زحمتی نیست براتون

شهزاده و پرنسس

من به خاطر همین عقب افتاده بازیای زنها از اینکه با زنهای جدید آشنا بشم متنفر و فراری ام! ترجیح میدم تنها باشم تا با اینا رفت و امد کنم!

من بدم میاد کسی به اندامم زوم کنه مخصوصا. من ظریف و ریز نقشم کلا. هی هر جا میرم ازم میپرسن چند کیلویی! به تو چه اخه! یا میگن از فلان وقت چاق تر شدی، بهتر شدی و... آخرین بار 4 تا از این منگل ها دوره م کردن تو یه مهمونی، پرسیدن چند کیلویی؟ گفتم 50! گفتن آخی!!!!! :|

بعدم یکیشون گفت یه بار زایمان کنی خوب میشی!! گفتم من الانشم خوبم!! :| 

من به خاطر همین عقب افتاده بازیای زنها از اینکه با زنهای جدید آشنا بشم متنفر و فراری ام! ترجیح میدم ...

عقب مونده ن عزیزم یه بار گفتن بگو من برم فرانسه یا ترکیه میوفتن دنبالم که بیا مانکن شو حالشون گرفته شه

شهزاده و پرنسس

منم خیلی دلم رو سوزوندن .همین امیدو داشتم اما با پست ترین خانواده های شهرم ازدواج کردم همه انگشت به دهن موندن😁😁

عزیزم بهشون بگو بابام انقدی داره که تا آخر عمرم خرج کنم بازم هست.واسه چی برم سرکار؟نشستم میخورم میخو ...

گفتم عزیزم بگن بازم میگم حتما .... قوربونت برم خانممم😍😍😍

شهزاده و پرنسس
عقب مونده ن عزیزم یه بار گفتن بگو من برم فرانسه یا ترکیه میوفتن دنبالم که بیا مانکن شو حالشون گرفته ...

خیلی ناراحتم کردن. سر همین مسئله کلا منزوی شدم. اون شبم اومدم کلی گریه کردم!! بعد میرن تو آشپزخونه راجع به من حرف میزنن واضح! فکر می کنن کرم! هی میگفتن: آخی ریزه! متولد چنده یعنی؟! :| 

به نظر من اینجور ادمایی که تا این حدبیشعورن رو باید عقیم کرد. 

خیلی ناراحتم کردن. سر همین مسئله کلا منزوی شدم. اون شبم اومدم کلی گریه کردم!! بعد میرن تو آشپزخونه ر ...

چرا این مسائل پیش پا افتاده رو بزرگ میکنی .مردم معلولن اینقدر غصه نمیخورن

اینکه نباید گفت اره  اما خب کلاس رفتن و سرگرمی داشتن و ....خوبه که مگه فقط برا رفع نیازه خوبه ...

آخه اگر کسی صلاح بدونه میره یا باید انقدر جذبه و موقعیت اجتماعی  رو داشته باشین برا اظهار نظر در مورد این چیزا یا هم بدونین این راهنمایی رو بکنم حتما طرف ازم میشنوه و موفق میشه تو این راه 

شهزاده و پرنسس
خیلی ناراحتم کردن. سر همین مسئله کلا منزوی شدم. اون شبم اومدم کلی گریه کردم!! بعد میرن تو آشپزخونه ر ...

یا ابرفرض ... ناراحت نکن خودتو عزیزم اصلا بهشون محل نده واقعا از وارشون ناراحت شدم چه قدر شعور اجتماعیشون پایینه 

شهزاده و پرنسس