من تا امروز خوب خوب بودم. نه لکه ای نه تهوعی نه هیچی. امروز دو سه بار با همسرم رابطه داشتم چون چند وقت نتونستیم رابطه داشته باشیم و چون نینی رو دوست نداره بخاطرش به همسرم نه نمیگم... یهو از بعدش خونریزی دارم. اول فکر کردم چند قطرس ولی الآن قطع نمیشه. چند قطره چند قطره داره میاد. نمیدونم باید چیکار کنم؟؟ صبر کنم قطع بشه؟ برم اورژانس؟ طبیعیه؟؟ مشکلیه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعله عزیزم همونوقت رفتم. ده بار از پله ها بالا پایینم کردند (از نظر اونا کسی که میاد اورژانس باید مدرک بیاره که بارداره!! سر این خیلی اذیتم کردند تا یادم اومد قبلا دکتر برام سونو نوشته، اونو که نشون دادم پذیرشم کردند.) بعدم با کلی بداخلاقی برام یه سونو نوشت. رفتم سونو بدم گفت ننوشته سونو اورژانسیه! رفتم به دکتر گفتم مگه سونوم اورژانسی نیست؟ گفت نه برو فردا بیا سونو بده! 😐 تا صبح خونریزی داشتم ولی کاری ازم برنمیومد که 😐 الآنم بهتر شدم ولی دارم میرم سونو بدم 😑