[QUOTE=100124955]لطفامیشه بگی زیربرنجی لری چه جوردرست میکنی مرسی[/QUOTEپیاز رو تفت میدیم با زردچوبه بعد چند دقیقه گوشت رو هم اضافه میکنیم گوشت ماهیچه باشه بهتره .بعد که گوشت هم سرخ شد اب میریزیم با زودپز که گوشت بپزه البته شما میتونی زعفران بریزی
.حالا برنج رو جدا ابکش میکنیم میتونی برنج رو جدا دم بیاری میتونی بذاری گوشت بپزه بعد ی لایه برنج و ی تیکه گوشت همینجوری بریزی تو قابلمه بعد بزاری دم بیاد.آب گوشت هم خیلی خوشمزست فقط وقتی گوشت پخت و زودپز رو بستی نمک و آبلیمو هم بزن.