2777
2789
عنوان

غذا براي مهمان

668 بازدید | 56 پست

سلام دوستان،جمعه مهمون دارم،تا حالا خونمون نيومدن،به نظرتون قرمه سبزي و زرشك پلو با مرغ و ميرزا قاسمي و آش دوغ و سالاد كلم و سالاد فصل و سبزي خوردن و ژله و كرم كارامل كافيه؟؟؟

اينم بگم بچم ٥ ماهشه و خيلي برام سخته همينارم درست كنم.

خوبه به نظرتون؟غذاهاش كم نيست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 رودل نکنن؟

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻

ب نظر من خیلی زشته چرا انقد کم میذاری

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

نه کمه کبابم بگیر 

مارو هم دعوت کن😂کباب دوست دارم😂😂😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

خجالتم خوب چیزیه،،چقدر کم 😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به نظرم به جای میرزا قاسمی و آش دوغ فقط سوپ خامه بزار .ایتطوری هم شیکتره هم راحت تری 

زرشک پلو ،قرمه سبزی ،سوپ خامه 

سالاد هم یا سالاد فصل یا سالاد کلم بزار 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده