2777
2789
عنوان

غذا براي مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 56 پست
اينا اردبيلين تو همه مهمونيها آش پايه ثابته

پس میرزاقاسمی نذار.

سفره شلوغ میشه آدم هنگ می کنه ی دل سیر غذا نمی خوره دل درد هم می گیره. 

من خودم سبک می گیرم به مهمونا هم خوش می گذره با لذت غذا می خورن.

آش دوغ , زرشک پلو با مرغ,  سالاد , سبزی , ژله کافیه به نظرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوپ با زرشک پلو بزار باسالاد فصل تموم شدو رفت.اگه اینجوری بریز بپاش کنی سری بعد یه مدل غذا بزاری میگن این چیه گذاشتی توقعشون ازتو میره بالا به کم قانع نمیشن همیشه باید سفره رنگی باشه  براشون

این همه غذا با وجود یه نوزاد ...چرا فکر میکنی کمه؟؟ مگه مقام معظم رهبری میخاد بیاد؟ 

مامان من اینجور مواقع میگه مگه هیئت دولتو دعوت کردی😂البته قبلا میگفت به روحانی کوفتم نمیدیم😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

شما زرشک پلو بپز با مرغ،قرمه سبزیتم بپز...یه سالاد فصل و سبزیم بزارکنارش...آش و سوپ و میرزا قاسمی دیگه اضافه س...اگر آش گذاشتی دیگه قرمه سبزی نپز

هرچند شما تصمیمتو گرفتی،فقط نمیدونم واسه چی تاپیک زدی

آخه اينارو به همسرم گفتم گفت خوبه حالا باز ميام حرف ميزنيم ،اصلا مخالفت نكرد كه زياده🙄😐

دختر خوب مسئله خسته بودن شماست که بتونی خوب دربیاریشون خوب پذیرایی کنی شوهرت که معلومه از خداشه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
فاميل همسرم هستن تا حالا نيومدن

زرشک پلو با مرغ  قرمه سبزی ماست و خیار و سالاد فصل و ژله بذار کافیه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من همسرم نميزاره،هر كي مياد ميگه ٣ مدل كمتر نباشه

چه بد 

برعکس همسر من مخالف اینکاراس اگه من چند مدل بزارم یا جایی بریم که صاحبخونه چند مدل درست کرده باشه ناراحت میشه

اصلا هم آدم خسیسی نیست که فکر دیگه ای راجع بهش بکنین

فقط میگه مهم دورهمیس هر چی راحتتر برگزار شه رفتو آمد بیشتر میشه واقعا هم راست میگه من دارم و میزارم شاید یکی درتوان نداره همون یه خورشت رو هم بزاره.

مهم اینه که تو با روی باز و شاد از مهمونت استقبال کنی و تو اون چند ساعت بهش خوش بگذره 

به قولی بحث شکم و خوردن نیست امشب مهمونی و میخوری از فردا که خونه خودتی.

با همسرت صحبت کن منطقی هم تو خسته میشی هم مهمونی بیشتر خوش میگذره

💏