2777
2789
عنوان

غذا براي مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 56 پست

ببین شاید باورت نشه ولی من بچه ندارم یه نوع غذا و نوشیدنی و سالاد میذارم سر سفره😑حالا تو این همه ردیف کردی میگی کافیه؟؟ البته خو شاید وضعتون خوبه🙁من که وسعم در همین حده😅

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش تجملات و چند مدل غذا هارو کنار بزاریم تا هم رفتامدمون با آرامش و به دور از خستگی و اینجور مسائل باشه

هم بهمون خوش بگذره تو اینجور دورهمیا.

من که تصمیم دارم از سال جدید با یه مدل غذا از مهمونام پذیرایی کنم هم خسته نشم هم اونارو معذب نکنم که آره ماهم اومدنی شما باید اینطور پذیرایی کنین و کلا راحت برگزار کنم

💏

چه خبره خااااانم

جدی میگی کم نیست؟

خوب عزیز من این تجملات و ریخت و پاشارو کمتر کنید نه به خودتون فشار بیاد،نه بچه هاتون اذیت بشن،نه جیب شوهرتون نه اون بنده خدایی که باید چار روز دیگه پس بده

همینکارارو میکنید که رفت و آمدا کم شده دیگه

چه خبره ؟ سالاد 1مدل بذاری کافیه یا سبزی خوردن همش رو باهم نذار , زرشک پلو با مرغ و قورمه سبزی هم برا غذا کافیه , یه مدل هم یا ژله بذار یا کرم کارامل , یه مدل هم یا سوپ یا آش , تمام 

کاش تجملات و چند مدل غذا هارو کنار بزاریم تا هم رفتامدمون با آرامش و به دور از خستگی و اینجور مسائل ...

من همسرم نميزاره،هر كي مياد ميگه ٣ مدل كمتر نباشه

ب نظر من خیلی زشته چرا انقد کم میذاری

😂😂😂 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻

ولی جدای شوخی بعضی غذاهارو با بعضی دیگه بذاری جالب نیست یه جوریه همون دوستمون که پیشنهاد سوپ دادن بنظرم شیکتره منوش

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم