2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 66 پست
الهی... یه بار غر غر باباتو تحمل کنی بهتراز این زندگیه

بابام وضع مالیش عالیه بهم گفت میخوای واست ماشین میخرم ولی گفتم نه جای پارک ندارم از طرفی تازه یه خونه واسمون خریده دلم واسش میسوزه

شوهرم انقد آب زیر کاهه بدبخت بابام فکر میکنه من زندگیم خیلی خوبه

تیکر تولد یکسالگی دخترم
[QUOTE=86265817]اگه جدا بشم چیکار کنم من بیست و یک سالمه واقعا از جدایی میترسم حس میکنم دیگه تا آخر ...

حس میکنم بابام میشکنه 

تحمل عم بابامو ندارم من عاشق بابامم

تیکر تولد یکسالگی دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ترس باعث شکست یا یوی باش تلاش کن برای رونق رابطه یا تمامش کن 

شوهرمو نمیخوام 

باورت میشه انقد عقده ایم کرده که تشنه ی شنیدن دو تا کلمه محبت آمیزم 

با خودم که حرف میزنم میگم اگه طلاق بگیرم میخوام با ده نفر باشم منی که کلی آدم مقیدی هستم

تیکر تولد یکسالگی دخترم
مردها تو اجتماع باید پول درارن مسئولیتشون خیلی سنگینه بدیاشونو ب این خوبیا ببخشید

مرد وظیفشه واسه رفاه زن و بچه اش کار کنه 

نباید اون دو لقمه نونی که بهم میده رو با رفتار بدش کوفتش کنه

تیکر تولد یکسالگی دخترم

اینارو الان تو عصبانیت و ناراحتی گفتی بعدا که با شوهرت خوب بشی میری تو یه تاپیکی نظر میدی یه عقده ای نجس میتد بهت میگه تو همون نبودی که شوهرت فحشت میداد تو کلا حقته همه چی 😑😑😑

سلام  مگه قبل از ازدواج تحقیق نکردید ؟ اگر اخلاقش بد بوده چرا بچه دار شدید؟

من کلا ۱۶ سالم بود اون وقت اصلا نمیفهمیدم برم مشاور

با هم دوست بودیم تو دوران دوستی رفتارش خوب بود

تیکر تولد یکسالگی دخترم
اصلا برو با پدرت صحبت کن ولی حرف از جدایی نزن فقط ببین چی میگه.با هم تصمیم بگیرید فکر کنم این بهتری ...

بابام خیلی خیلیییی حساسه اگه ببینه این همه مدت کتک خوردم و حرفی نزدم بخدا شوهرمو میکشه واسه همینه بهش هیچی نمیگم

تیکر تولد یکسالگی دخترم
مرد وظیفشه واسه رفاه زن و بچه اش کار کنه  نباید اون دو لقمه نونی که بهم میده رو با رفتار بدش ک ...

وظیفه ک !!!!! خیلیا دلشون بخواد وظیفشونو انجام نمیدن اینهمه توهمین نی نی سایت شوهره میذاره میره هربار تا زنه شکایت کنه تا رسیدگی بشه و .... میتونه همین روشو انقد ادامه بده زنه وبچهه خودشون بذارن برن 

دعا کنید برای آرامش روح پدر عزیزم